Meld je aan voor onze introductieavond!

Meer informatie over vrijwilliger worden op de Africa Mercy?
Kom naar een introductieavond op ons kantoor in Rotterdam!

Data
donderdag 22 november 2018 (VOL)
donderdag 17 januari 2019

Programma
We starten de avond met een afwisselende presentatie over wat er zoal bij komt kijken als je je aanmeldt als vrijwilliger bij Mercy Ships en aan de slag gaat aan boord. De tweede helft van de avond worden er groepjes gemaakt per beroepscategorie, voor vakinhoudelijke vragen.

Als voorbereiding op deze avond bevelen we je de veelgestelde vragen aan. Neem ook alvast een kijkje op apply.mercyships.org voor de vacatures en functie-eisen. De Nederlandse vertalingen van de functies vind je hier, onder het overzicht van de beroepen. De avond duurt van 19.00-21.00 uur. Voor koffie en thee wordt gezorgd! Vol=vol.

Goed om te weten
> Het inroosteren van vrijwilligers voor een werkperiode (augustus-juni) start in het begin van het kalenderjaar.
> Is de functie waarop jij hebt gesolliciteerd voorlopig ingevuld, dan kom je terecht in de Talent Pipeline. Dit is een lijst met mensen die de aanmeldingsprocedure hebben doorlopen, zijn geaccepteerd maar voor wie er momenteel nog geen mogelijkheden voor plaatsing zijn.

Locatie
De introductieavond vindt plaats in het kantoor van Mercy Ships Holland, Ridderkerkstraat 20 (3076 JW) in Rotterdam. Bekijk hier de routebeschrijving.

Graag tot ziens!

Aanmelden