Introductieweekend

Heb je er wel eens aan gedacht om enige tijd bij Mercy Ships te werken? Wil je eerst eens rustig met ervaren bemanningsleden over de (on)mogelijkheden praten of heb je vragen over een carrière bij Mercy Ships?

Dan is de Introduction to Mercy Ships (IMS) iets voor jou! Driemaal per jaar organiseert Mercy Ships Holland een IMS-weekend, speciaal voor geïnteresseerden en toekomstige bemanning uit heel Europa. Onderwerpen als ‘Wat is Mercy Ships?’, ‘Hoe bouw ik persoonlijke ondersteuning op?’, ‘Vacatures en sollicitatieprocedure’, ‘Hoe is het leven aan boord?’ komen aan bod.

In het programma is er voldoende tijd voor een persoonlijk gesprek met ervaren Mercy Shippers om je persoonlijke situatie door te praten. De weekenden worden gehouden in april, juni en oktober en vinden plaats aan boord van een schip. Niet de oceanen, maar de Nederlandse wateren zullen tijdens dit weekend worden bevaren. Je ondervindt aan den lijve wat het shiplife daadwerkelijk is.

> De IMS van 5 t/m 7 oktober 2018 gaat NIET door.
> De eerstvolgende IMS is van 5-7 april 2019.

De opstapplaats is Kampen, Nederland. Omdat deelnemers uit heel Europa komen, is de voertaal Engels. De kosten voor het gehele weekend zijn € 165 p.p. en € 310 per echtpaar (inclusief 2 nachten logies, 6 maaltijden en varen).

Voor meer informatie over het werken aan boord van de Africa Mercy kun je contact opnemen via hr@mercyships.nl of 010 – 3107901. Wil je meer informatie over het introductieweekend? Mail dan naar alize.vanderwolf@mercyships.nl.

“Het introductieweekend van Mercy Ships is een mooie manier om de organisatie beter te leren kennen. Ik vind het leuk dat het zich op een schip afspeelt, zo proef je hoe het leven op de Africa Mercy zal zijn. Het is belangrijk om met de juiste verwachtingen naar Afrika af te reizen, en die krijg je door de veelzijdigheid aan informatie gedurende het weekend. Voor mij was de IMS een positieve bevestiging van mijn aanmelding om als hostess aan boord te gaan!”
- Deirdre uit Amsterdam


Interesse om deel te nemen aan het introductieweekend? Vraag het IMS-aanmeldingsformulier aan: