Introductieweekend

Heb je er wel eens aan gedacht om enige tijd bij Mercy Ships te werken? Wil je eerst eens rustig met ervaren bemanningsleden over de (on)mogelijkheden praten of heb je vragen over een carrière bij Mercy Ships?

Dan is de Introduction to Mercy Ships (IMS) iets voor jou! Tweemaal per jaar organiseert Mercy Ships Global een IMS-weekend, speciaal voor geïnteresseerden en toekomstige bemanning uit heel Europa. Onderwerpen als ‘Wat is Mercy Ships?’, ‘Hoe bouw ik persoonlijke ondersteuning op?’, ‘Vacatures en sollicitatieprocedure’, ‘Hoe is het leven aan boord?’ komen aan bod.

In het programma is er voldoende tijd voor een persoonlijk gesprek met ervaren Mercy Shippers om je persoonlijke situatie door te praten. De weekenden worden gehouden op de m/v Horizon, in de haven van Rotterdam.

> De eerstvolgende IMS is van 15-17 maart 2019.

Omdat deelnemers uit heel Europa komen, is de voertaal Engels. De kosten voor het gehele weekend zijn € 170,- (inclusief 2 nachten logies, 6 maaltijden).

Voor meer informatie over het werken aan boord van de Africa Mercy kun je contact opnemen via hr@mercyships.nl of 010 – 3107901. Wil je meer informatie over het introductieweekend? Mail dan naar alize.vanderwolf@mercyships.nl.

Interesse om deel te nemen aan het introductieweekend? Vraag het IMS-aanmeldingsformulier aan: