Introductieweekend

Heb je er wel eens aan gedacht om enige tijd bij Mercy Ships te werken? Wil je eerst eens rustig met ervaren bemanningsleden over de (on)mogelijkheden praten of heb je vragen over een carrière bij Mercy Ships?

Dan is de Introduction to Mercy Ships (IMS) iets voor jou! Driemaal per jaar organiseert Mercy Ships Holland een IMS-weekend, speciaal voor geïnteresseerden en toekomstige bemanning uit heel Europa. Onderwerpen als ‘Wat is Mercy Ships?’, ‘Hoe bouw ik persoonlijke ondersteuning op?’, ‘Vacatures en sollicitatieprocedure’, ‘Hoe is het leven aan boord?’ komen aan bod.

In het programma is er voldoende tijd voor een persoonlijk gesprek met ervaren Mercy Shippers om je persoonlijke situatie door te praten. De weekenden worden gehouden in april, juni en oktober en vinden plaats aan boord van een schip. Niet de oceanen, maar de Nederlandse wateren zullen tijdens dit weekend worden bevaren. Je ondervindt aan den lijve wat het shiplife daadwerkelijk is.

Het weekend in oktober is volgeboekt. Het volgende IMS-weekend vindt plaats in het weekend van 6 t/m 8 april 2017. De opstapplaats is Kampen, Nederland. Omdat deelnemers uit heel Europa komen, zal de voertaal Engels zijn. De kosten voor het gehele weekend zijn € 165 p.p. en € 295 per echtpaar (inclusief 2 nachten logies, 6 maaltijden en varen).

Voor meer informatie over het werken aan boord van de Africa Mercy kun je contact opnemen via hr@mercyships.nl of 010 – 4102877. Wilt u meer informatie over het introductieweekend? Mail dan naar alize.vanderwolf@mercyships.nl.

Interesse om deel te nemen aan het introductieweekend? Vraag het IMS-aanmeldingsformulier aan: