Introductieweekend

Heb je er wel eens aan gedacht om enige tijd bij Mercy Ships te werken? Wil je eerst eens rustig met ervaren bemanningsleden over de (on)mogelijkheden praten of heb je vragen over een carrière bij Mercy Ships?

Dan is de Introduction to Mercy Ships (IMS) iets voor jou! Tweemaal per jaar organiseert Mercy Ships Global een IMS-weekend, speciaal voor geïnteresseerden en toekomstige bemanning uit heel Europa. Onderwerpen als ‘Wat is Mercy Ships?’, ‘Hoe bouw ik persoonlijke ondersteuning op?’, ‘Vacatures en sollicitatieprocedure’, ‘Hoe is het leven aan boord?’ komen aan bod.

In het programma is er voldoende tijd voor een persoonlijk gesprek met ervaren Mercy Shippers om je persoonlijke situatie door te praten. De weekenden worden gehouden in april en oktober in Nederland. Door recente ontwikkelingen is de locatie voor de volgende IMS nog niet bekend. Zodra we meer weten zullen we deze informatie hier vermelden.

> De eerstvolgende IMS is van 5-7 april 2019.

Omdat deelnemers uit heel Europa komen, is de voertaal Engels. De kosten voor het gehele weekend zijn € 165 p.p. en € 310 per echtpaar (inclusief 2 nachten logies, 6 maaltijden).

Voor meer informatie over het werken aan boord van de Africa Mercy kun je contact opnemen via hr@mercyships.nl of 010 – 3107901. Wil je meer informatie over het introductieweekend? Mail dan naar alize.vanderwolf@mercyships.nl.

Interesse om deel te nemen aan het introductieweekend? Vraag het IMS-aanmeldingsformulier aan: