Zonder de steun van mensen wereldwijd zou de Africa Mercy niet in de vaart kunnen blijven. U kunt op verschillende manieren bijdragen aan het werk van Mercy Ships.

Een actie of project steunen
U kunt een project van Mercy Ships of een opgezette actie steunen, zodat uw geld naar een specifiek doel binnen Mercy Ships gaat.

Bidden
Het werk van Mercy Ships kan niet zonder gebed. Hier vindt u actuele gebedspunten.

Schenken
Als u ons wilt steunen voor een langere periode, is een periodieke gift een mooie manier. U ontvangt dan belastingvoordeel en Mercy Ships is verzekerd van continuïteit van inkomsten.

Nalaten
Heeft u al eens nagedacht over wat u zult nalaten als u er straks niet meer bent? Wat wilt u dat er dan met uw vermogen gebeurt? En welke mogelijkheden heeft u? Door Mercy Ships op te nemen in uw testament, geeft u kinderen en volwassen in Afrika ook na uw leven hoop en genezing. Uw gift heeft dan een blijvende invloed!

Geef gratis
Gratis geven? Het kan via Sponsorkliks. Bekijk hier de mogelijkheden.

Medische zorg voor ieder mens
Wij maken chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten, vanaf het grootste ziekenhuisschip ter wereld. Dankzij de inzet van honderden professionele vrijwilligers én de betrokkenheid van vele anderen.

© Mercy Ships Holland – DisclaimerPrivacyverklaring

Mercy Ships maakt gebruik van cookies.

Wil je meer weten lees dan onze privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen