Bidt u mee?

Wees verheugd door de hoop die u hebt, wees standvastig wanneer u tegenspoed ondervindt, en bid onophoudelijk.
Romeinen 12:12 | NBV

Dankpunten
> Van 16-18 april vonden de internationale Human Resources-dagen plaats op het kantoor in Rotterdam. Medewerkers van Mercy Ships-kantoren die met de werving van vrijwilligers bezig zijn, ontmoeten elkaar en deelden ideeën en plannen. Met het tweede schip in het vooruitzicht, waardoor er dus twee keer zoveel mensen nodig zijn, staat het team voor een grote uitdaging.

> We zijn dankbaar voor de visveiling in Urk, waarvan de opbrengst dit jaar voor Mercy Ships is. Aanstaande maandag 7 mei wordt het eerste kistje Meischol geveild.

Gebedspunten
> Het einde van de werkperiode in Kameroen komt in zicht, maar dat betekent niet dat er minder werk is! Denk in uw gebeden bijvoorbeeld aan de technische medewerkers. Deze periode in Kameroen lopen de containers regelmatig vertraging op in de haven, waardoor er soms wel vier containers tegelijk arriveren. Bid ook dat alle containers arriveren voordat het schip vertrekt.

> Bid voor wijsheid en eenheid voor het managementteam op de Africa Mercy. In de komende periode zullen er veel veranderingen plaatsvinden: vertrek uit Kameroen, een nieuwe werkperiode in Guinee, veel nieuwe bemanningsleden… Bid ook dat de juiste mensen gevonden zullen worden voor de managementposities die nog openstaan.

> Bid voor het Advance team, dat de voorbereidingen treft voor de komst van de Africa Mercy in Guinee. Bid voor gezondheid en veiligheid, eenheid en liefde onderling, en goede contacten met de lokale instanties.

[Mei 2018]