Bidt u mee?

Wij kunnen ons vol vertrouwen tot God wenden, in de zekerheid dat hij naar ons luistert als we hem iets vragen dat in overeenstemming is met zijn wil.
1 Johannes 5:14 (NBV)

Dankpunten
> We zijn dankbaar dat de operaties en trainingen in volle gang zijn in Douala. Het is zo mooi om te zien hoe patiënten een nieuwe toekomst vol mogelijkheden tegemoet gaan dankzij een operatie!

> Steeds meer mensen in Nederland melden zich aan om als vrijwilliger aan boord de handen uit de mouwen te steken. We zijn erg dankbaar voor deze toename.

> We zijn dankbaar dat we vertalers hebben kunnen vinden voor een speciale lokale taal die door veel patiënten wordt gesproken.

Gebedspunten
> De oogoperaties gaan in de eerste week van oktober van start. Bidt u mee voor wijsheid en leiding voor het medische personeel? Bid ook voor rust en vrede voor de patiënten.

> Bid voor de patiënten die door ziekte, met name malaria, nog niet geopereerd kunnen worden.

> Ook aan boord hebben mensen last van een virus, onder meer het OK-team kampt ermee. Wilt u bidden voor beterschap en voorspoedig herstel?

> Bid mee voor een goed verloop van de cursussen en trainingen die in Kameroen gegeven gaan worden. Dat er geen barrières zullen zijn in het overbrengen van de informatie, en dat de kwaliteit van de medische zorg in het land zal toenemen.

[Oktober 2017]