Bidt u mee?

Blijf bidden en blijf daarbij waakzaam en dankbaar.
Kolossenzen 4:2 (NBV)

Dankpunten
> We mogen terugkijken op een mooie eerste helft van de werkperiode in Benin, waarin al honderden mensen werden geopereerd. Ook werd onlangs de 3000e tandartspatiënt behandeld!

> Ook in Nederland kijken we dankbaar terug op het afgelopen jaar. We worden iedere keer weer bemoedigend door berichten van mensen uit het gehele land die het werk op en rond de Africa Mercy op allerlei manieren steunen, zowel door gebed, giften, als door te gaan!

Gebedspunten
> De voorbereidingen voor de nieuwe werkperiode in Kameroen zijn al in gang gezet. Bidt u mee dat deze goed zullen verlopen?

> Deze maand staan de VVF-operaties op het operatieschema. Wilt u bidden voor de patiënten: vrouwen die door een zeer moeilijke bevalling kampen met een fistel?

> Aan boord verblijven ook patiënten die hoog uit het noorden van Benin komen. Zij spreken hun eigen lokale taal en de communicatie vereist dan de nodige inspanning aan beide kanten. Wilt u bidden voor hen, dat de communicatie goed verloopt, ze zich thuis zullen voelen en ze goed herstellen?

> Het leven aan boord is, met weinig privacy, niet altijd even makkelijk. Bidt u mee voor kracht, wijsheid en vrede voor de bemanningsleden?

[Februari 2017]