Bidt u mee?

De Here is nabij de gebrokenen van hart en Hij verlost de verslagenen van geest.
Psalm 34: 19 (NBG)

Dankpunten
> We zijn dankbaar dat de onderhoudsperiode goed is verlopen en de Africa Mercy in de eerste week van augustus de reis naar Kameroen kan beginnen.
> Eind juli waren er open dagen aan boord in Las Palmas, waar mensen uit allerlei landen op afkwamen. We mochten ook een groep Nederlanders verwelkomen, die (mede) voor deze gelegenheid naar de Canarische eilanden waren afgereisd.
> Het aantal Nederlandse aanmeldingen om als vrijwilliger aan boord te werken, maakt een groei door. We zijn heel dankbaar dat steeds meer mensen in het land voor korte of langere tijd aan boord hun handen uit de mouwen steken.

Gebedspunten
> Bidt u mee voor het advance team, dat de voorbereidingen treft in Kameroen? Dat alles op tijd geregeld is, zodat het schip de haven van Douala binnen kan varen?
> De eerste weken zullen in het teken staan van het screenen van patiënten. Veel mensen zullen blij gemaakt worden, maar er zijn ook mensen die we moeten afwijzen omdat we ze helaas niet kunnen helpen. Bid voor wijsheid voor het screeningsteam en kracht voor de mensen die we geen operatie kunnen geven.
> Mercy Ships Holland is op zoek naar een nieuwe Financieel controller. Wilt u bidden dat de juiste persoon gevonden zal worden?
> Wilt u bidden voor de voortgang van de bouw van het nieuwe, tweede ziekenhuisschip, waar momenteel in China aan gewerkt wordt?

[Augustus 2017]