Bid voor het werk van Mercy Ships

Allen die hem aanroepen is de HEER nabij, die hem roepen in vast vertrouwen.
Psalm 145: 18

Gebedspunten

Week 23

  • Dankpunt! Eind mei vond de 100.000ste chirurgische behandeling plaats op de Africa Mercy. De 7 maanden oude baby Aissata werd geholpen aan haar gespleten lip. Dank God voor deze bijzondere mijlpaal, en voor het feit dat we al 40 jaar dit dankbare werk mogen doen voor kostbare mensen!
  • Deze week is de laatste week van het schooljaar aan boord van de Africa Mercy. De kinderen en docenten van de Mercy Ships Acadamy sluiten met elkaar het jaar af. Wilt u bidden voor de laatste loodjes voor de kinderen, een zegen op het werk van de docenten en een goede afsluiting met elkaar?

Week 24

  • Deze week vertrekt de Africa Mercy vanuit Conakry naar Las Palmas op Gran Canaria voor onderhoud. Wilt u bidden voor een goede reis, kracht voor de bemanning die het schip bestuurt en een veilige aankomst in de haven?
  • Ons vertrek uit Guinee houdt ook in dat we honderden patiënten achter moeten laten. Patiënten met wie we een band hebben gekregen. Bid voor een voorspoedige genezing van de patiënten die nog aan het herstellen zijn van hun behandeling. Bid voor hun toekomst: dat er nieuwe wegen voor hen open mogen gaan! Dat kinderen bijvoorbeeld weer naar school mogen gaan en volwassenen weer in het onderhoud van hun gezin kunnen voorzien.

Week 25

  • De gezinnen die op de Africa Mercy hun thuis hebben gevonden gaan deze week met verlof. Dank voor hun inzet voor het levensveranderende werk van Mercy Ships! Wilt u ook voor hen bidden, dat ze een goede vakantie mogen hebben en weer op kunnen laden voor een nieuwe werkperiode?
  • Deze week willen we concreet danken voor het nieuwe perspectief dat Ibrahima mocht ontvangen. Door een ongeluk liep hij ernstige brandwonden op, waardoor hij afhankelijk werd van zijn familie. Door operatie en revalidatie op de Africa Mercy kreeg hij – na een lang proces – zijn onafhankelijkheid terug. Dank voor zijn herstel en de toekomst die voor hem open ligt! Lees het volledige verhaal van Ibrahima hier.

Week 26

  • Voor de nieuwe werkperiode in Senegal zijn er nog een aantal urgente vacatures die ingevuld moeten worden. We zijn onder andere nog op zoek naar een kapitein, diverse teamleiders voor de medische disciplines en een leidinggevende voor de technische vrijwilligers. Wilt u bidden dat we mensen mogen vinden die dit belangrijke werk op zich willen nemen
  • Veel Nederlandse vrijwilligers die afgelopen jaar dienden op de Africa Mercy hebben het schip verlaten en bouwen verder aan hun toekomst in Nederland. Dank voor de inzet van deze mensen, hun passie voor het werk en wat ze hebben mogen betekenen voor de patiënten. Bid ook dat ze een goede thuiskomst in Nederland mogen hebben, en hier hun plekje weer mogen vinden. 

© 2019 – Mercy Ships – DisclaimerPrivacyverklaring

Medische zorg voor ieder mens
Wij maken chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten, vanaf het grootste ziekenhuisschip ter wereld. Dankzij de inzet van honderden professionele vrijwilligers én de betrokkenheid van vele anderen.

Mercy Ships maakt gebruik van cookies.

Wil je meer weten lees dan onze privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen