Help mee als bedrijf

Wilt u als ondernemer bijdragen aan het levensveranderende werk van Mercy Ships? Dit kan op allerlei manieren. Bijvoorbeeld door het geven van een financiële bijdrage, maar ook door het doneren van vakantiedagen, het delen van contacten, concrete materialen of kennis & expertise. Op deze pagina leest u meer over deze mogelijkheden. Ook vindt u voorbeelden van andere ondernemers die de handen uit de mouwen steken voor Mercy Ships.

Vragen? Neem gerust contact op!

Hendrik-Jan Groeneveld

Relatiemanager Bedrijven
HJ.Groeneveld@mercyships.nl

Doe mee

 • Steun projecten van Mercy Ships

  Heeft u een jubileum of actie en zoekt u een goed doel om een donatie aan te doen? Steun het levensveranderende werk van Mercy Ships! Maak zelf een keuze voor een bij uw bedrijf passend project, zoals bijvoorbeeld bepaalde operaties, trainingen of scheepsonderhoud. Lees meer

 • Geef Mercy Ships bekendheid via communicatie of events

  Draag bij aan de bekendheid van Mercy Ships door ons te vermelden op uw website, in uw personeelsmagazine of andere uitingen. Andere opties om ons te helpen zijn ons uitnodigen voor een presentatie, een banner van ons plaatsen op een event of ons een plaats geven in uw stand. Wij benutten graag alle kansen om met ondernemers samen te werken.

 • Sponsor materialen

  Handelt u in scheepsonderdelen, medische artikelen of gebruiksartikelen? Mercy Ships biedt een scala aan mogelijkheden om producten te doneren die gerelateerd zijn aan uw bedrijf. Van tandpasta tot airco’s, van meetsystemen tot brillen: er is heel wat voor nodig om een groot schip met meer dan 400 vrijwilligers te bevoorraden.

 • Breng Mercy Ships onder de aandacht bij medewerkers

  Als ondernemer helpt u ons enorm door Mercy Ships onder de aandacht te brengen bij uw medewerkers. Dit kan bijvoorbeeld door een presentatie bij ons aan te vragen, of medewerkers te supporten om als vrijwilliger aan boord mee te gaan. Ook kunt u acties initiëren waarbij medewerkers bijvoorbeeld hun kerstpakket of vakantiedagen kunnen doneren aan Mercy Ships.

Deze organisaties gingen u voor:

Medische zorg voor ieder mens
Wij maken chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten, vanaf het grootste ziekenhuisschip ter wereld. Dankzij de inzet van honderden professionele vrijwilligers én de betrokkenheid van vele anderen.

© Mercy Ships Holland – DisclaimerPrivacyverklaring

Mercy Ships maakt gebruik van cookies.

Wil je meer weten lees dan onze privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen