Help mee als kerk

Wilt u in uw gemeente een gemeenteavond, actie of collecte organiseren voor Mercy Ships? Lees hier hoe u bij ons levensveranderende werk betrokken kunt raken. Wij ondersteunen uw initiatieven graag op een manier die bij uw gemeente past. Of u nu een presentatie wilt op het startweekend, informatie voor in het kerkblad of een aankondiging van uw evenement voor Mercy Ships: wij zijn u graag van dienst.

Vragen? Neem gerust contact op!

Pearl Hotting

Relatiemanager Kerken

Doe mee

 • Organiseer een evenement

  Organiseert u een evenement, zoals een rommelmarkt of concert, waarvan (een deel van) de opbrengst bestemd is voor Mercy Ships? Mercy Ships biedt u op deze site ruimte voor een aankondiging onder het kopje ‘nieuws’. Stuur uw bericht naar info@mercyships.nl.

 • Vraag een presentatie aan

  We komen graag in uw gemeente om een presentatie te geven over het werk van Mercy Ships in Afrika. Hierbij passen wij ons aan, met thema’s of onderwerpen die aansluiten op de doelgroep waar u de avond voor organiseert. Onze enthousiaste vrijwilligers vertellen hun verhaal, ondersteund met een powerpointpresentatie en indrukwekkende en ontroerende filmbeelden van patiënten.

 • Collecteer voor Mercy Ships

  U kunt in uw gemeente een collecte houden om een aantal patiënten te helpen met een operatie. Bedragen per operatie variëren van € 50 tot € 480. Per operatie hebben we informatie beschikbaar die u kunt gebruiken voor het kerkblad, website en kerkdienst. Wilt uw Mercy Ships als jaardoel of collectedoel in uw gemeente? Wij denken graag met u mee.

 • Bid mee

  Bid mee voor het belangrijke werk van Mercy Ships. Steun onze patiënten en het werk van Mercy Ships door middel van gebed. U vindt onze actuele gebedspunten hier.

© 2019 – Mercy Ships – DisclaimerPrivacyverklaring

Medische zorg voor ieder mens
Wij maken chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten, vanaf het grootste ziekenhuisschip ter wereld. Dankzij de inzet van honderden professionele vrijwilligers én de betrokkenheid van vele anderen.

Mercy Ships maakt gebruik van cookies.

Wil je meer weten lees dan onze privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen