Pearl Hotting

Relatiemanager Scholen

Help mee als school

Wil jij met jouw studiegenoten, klas of jeugdgroep een actie organiseren voor Mercy Ships? Lees hier hoe je bij ons levensveranderende werk betrokken kunt raken. Ook vind je hier alle informatie voor het aanvragen van promotiemateriaal, het houden van een spreekbeurt of werkstuk of het aanvragen van een presentatie.

Vragen? Neem gerust contact op!

Doe mee

 • Organiseer een actie

  Cake bakken, schilderen, klusjes doen, spulletjes verkopen: er zijn allerlei manieren om geld op te halen voor Mercy Ships en op die manier de patiënten in Afrika te helpen! Maak hier je eigen actie aan

 • Vraag een presentatie aan

  We komen graag bij jouw studentenvereniging of in je klas langs om een presentatie te geven over het werk van Mercy Ships in Afrika. Onze enthousiaste vrijwilligers vertellen hun verhaal, ondersteund met een powerpointpresentatie en indrukwekkende en ontroerende filmbeelden van patiënten. Vraag hier een presentatie aan.

 • Vraag materialen aan

  Voer je actie voor Mercy Ships en/of wil je een presentatie geven? Wij ondersteunen je graag met promotiematerialen. Vraag hier materialen aan.

 • Houd je spreekbeurt/werkstuk over Mercy Ships

  Ga je een spreekbeurt houden of werkstuk maken? Doe het over Mercy Ships! We helpen je graag: download hier het boekje vol informatie en vraag hier het spreekbeurtpakket aan.

Medische zorg voor ieder mens
Wij maken chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten, vanaf het grootste ziekenhuisschip ter wereld. Dankzij de inzet van honderden professionele vrijwilligers én de betrokkenheid van vele anderen.

© Mercy Ships Holland – DisclaimerPrivacyverklaring

Mercy Ships maakt gebruik van cookies.

Wil je meer weten lees dan onze privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen