Ontdek hoe uw gemeente kan helpen

Als kerkelijke gemeente kunt u veel voor Mercy Ships betekenen. Bijvoorbeeld op de volgende manieren:

Collectes
U kunt in uw gemeente een collecte houden om een aantal patiënten te helpen met een operatie. Bedragen per operatie variëren van € 50 tot € 480. Per operatie hebben we informatie beschikbaar die u kunt gebruiken voor het kerkblad, website en kerkdienst.

Presentaties
We komen graag in uw gemeente om een presentatie te geven over het werk van Mercy Ships in Afrika. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een gemeenteavond of een startweekend, een vrouwenontmoeting of een mannenvereniging. Onze enthousiaste vrijwilligers vertellen hun verhaal, ondersteund met een powerpointpresentatie en indrukwekkende en ontroerende filmbeelden van patiënten.

Evenement
Organiseert u een evenement, zoals een rommelmarkt of (koor)concert, waarvan (een deel van) de opbrengst bestemd is voor Mercy Ships? Mercy Ships biedt u op deze site ruimte voor een aankondiging onder het kopje 'nieuws'. Stuur uw bericht naar info@mercyships.nl.

Maatwerk
We willen zoveel mogelijk aansluiten bij de behoeften van uw gemeente. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op via info@mercyships.nl.
Terug naar overzicht