Steun Mercy Ships als school!

Kinderen in Nederland kunnen ontzettend veel betekenen mensen in nood. We vinden het belangrijk dat ook de kinderen op school geïnformeerd worden over mensen in de wereld die in armoede leven. En dat de kinderen hier hen kunnen helpen!

Samen met Mercy Ships zijn er veel leuke acties te bedenken die met de hele klas (of meerdere klassen) gedaan kunnen worden om levens te redden. Hieronder zijn drie manieren hoe je als school betrokken kunnen raken.

Organiseer een actie
Wat is er leuker dan met de hele klas in actie te komen om anderen te helpen? Doe een leuke spaaractie via onze website, hou een sportdag, sponsorloop of spaar een jaar lang voor Mercy Ships. Jullie mogen zelf ook leuke acties bedenken en Mercy Ships zal jullie daarbij van harte steunen.

Nodig ons uit
Wij kunnen ook naar jullie toe komen en een presentatie geven op school. Onze enthousiaste vrijwilligers vertellen alles over het leven aan boord, wat voor projecten er zijn, wie we allemaal helpen en hoe hun levens voorgoed worden veranderd door de hulp van Mercy Ships.

Bekijk ook de pagina voor kids!

Informatie/materialen aanvragen