Bid voor het werk van Mercy Ships

Fijn dat u wilt meebidden voor het werk van Mercy Ships! Hieronder ziet u de gebedspunten van deze maand. Onderaan deze pagina kunt u zich ook aanmelden voor de gebedsnieuwsbrief. U krijgt dan iedere maand de nieuwe gebedspunten in uw mailbox.

Laat u bij het bidden leiden door de Geest, iedere keer dat u bidt; blijf waakzaam en bid voortdurend voor alle heiligen.
Efeze 6: 18

Gebedspunten

Week 40

 • Bid voor de Afrikaanse crew aan boord van de Africa Mercy. Zij zitten vaak vast omdat hun thuisland de grenzen heeft gesloten en geen mensen toelaat. Bid dat er voor hen toch visa uitgegeven worden, zodat ze ook terug kunnen gaan om hun familie te bezoeken.
 • Bid voor de nieuwe campagne #WorldProblemsFirst. Gebrek aan chirurgische gezondheidszorg is nog steeds een groot probleem in Afrika. Bid dat deze campagne iets teweegbrengt bij mensen en dat we steeds meer gaan beseffen wat echt belangrijk is in het leven.

Week 41

 • Bid met ons mee voor de voortgang van de bouw van het nieuwe schip van Mercy Ships. Het schip ligt op dit moment nog in China voor de bouw. Bid voor kracht bij de werknemers die hard aan het werk zijn om dit schip op tijd af te krijgen.
 • Met de komst van dit nieuwe ziekenhuisschip wordt onze medische capaciteit verdubbeld. Hierdoor kunnen we nog meer hoop, genezing en liefde brengen. Hier zijn wij God ontzettend dankbaar voor.
 • Dank God voor het werk dat vanuit Nederland gedaan kan worden voor Mercy Ships. Dank voor het team dat zich dag in dag uit inzet om te werken aan de voortgang van deze mooie organisatie.

Week 42

 • Bid voor de kinderen die nu aan boord van de Africa Mercy zijn. Binnenkort gaat school weer beginnen, bid dat ze goed hun schoolwerk kunnen doen en dat ze een fijne tijd hebben met elkaar.  
 • Wilt u ook bidden voor de invulling van de open functies aan boord? Er zijn vacatures die nog steeds open staan. Wilt u bidden dat de juiste mensen worden bereikt die deze open plekken kunnen gaan invullen.

Week 43

 • Helaas moesten we door de komst van het coronavirus ons werk afronden in Senegal. Bid voor de mensen in Senegal en in de rest van Afrika, die medische hulp nodig hebben. Bid dat ze geholpen kunnen worden door de lokale ziekenhuizen en dat deze ziekenhuizen hiervoor goede middelen mogen hebben om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren.  
 • Ook willen we God danken dat het coronavirus niet aan boord van de Africa Mercy aanwezig is. Dank Hem voor Zijn bescherming.

Week 44

 • Laten we als biddende mensen deze week meer de tijd nemen om God te zoeken en te luisteren naar wat Hij zegt over onze naasten, maar ook over ons eigen leven. We bidden dat wij, als kerk van Christus, ook in deze moeilijke tijd mogen bloeien en groeien.
 • Dank God voor elk individueel leven dat is veranderd door het werk van Mercy Ships. Dankzij vrijwilligers, donateurs, giften en gebed blijft het mogelijk om het werk van Mercy Ships voort te zetten en zo geloof, hoop en liefde uit te dragen naar de mensen om ons heen.

Aanmelden voor de gebedsnieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Medische zorg voor ieder mens
Wij maken chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten, vanaf het grootste ziekenhuisschip ter wereld. Dankzij de inzet van honderden professionele vrijwilligers én de betrokkenheid van vele anderen.

© Mercy Ships Holland – DisclaimerPrivacyverklaring

Mercy Ships maakt gebruik van cookies.

Wil je meer weten lees dan onze privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen