Bid voor het werk van Mercy Ships

Laat u bij het bidden leiden door de Geest, iedere keer dat u bidt; blijf waakzaam en bid voortdurend voor alle heiligen.
Efeze 6: 18

Gebedspunten

Week 36

  • Dank God voor het onderhoudswerk dat al gedaan mocht worden op de Africa Mercy. Dank voor de vrijwilligers die zich geroepen voelen om dit werk te doen.
  • Bid voor mensen die zich aangemeld hebben als vrijwilliger, maar voor wie het erg onzeker is of en wanneer ze aan boord kunnen gaan. Bid dat er voor hen snel duidelijkheid mag komen en dat ze de motivatie vast kunnen houden om te gaan dienen.

Week 37

  • Bid voor de voortgang van de bouw van de Global Mercy. Ook daar zijn allerlei beperkingen door het coronavirus. Bid dat de inrichting door mag blijven gaan, en het schip volgens planning afkomt, zodat het zo snel mogelijk naar Afrika kan gaan.

Week 38

  • Bid voor de gezondheid en veiligheid van alle mensen in de landen die we dienen. Bid ook dat we binnenkort terug mogen varen naar West-Afrika om onze missie van het brengen van hoop en genezing ter plaatse voort te zetten.

Week 39

  • Vreugde is gebed; vreugde is kracht; vreugde is liefde. Vreugde is een net van liefde waarmee je zielen kunt vangen.’ – Moeder Teresa
  • Dank God voor de vreugde die Hij ons geeft om door te kunnen geven aan anderen. Bid of je vandaag geïnspireerd mag worden om jouw net van liefde te werpen richting de mensen om je heen.

Week 40

  • Bid voor de Afrikaanse crew aan boord van de Africa Mercy. Zij zitten vaak vast omdat hun thuisland de grenzen heeft gesloten en geen mensen toelaat. Bid dat er voor hen toch visa uitgegeven worden, zodat ze ook terug kunnen gaan om hun familie te bezoeken

Medische zorg voor ieder mens
Wij maken chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten, vanaf het grootste ziekenhuisschip ter wereld. Dankzij de inzet van honderden professionele vrijwilligers én de betrokkenheid van vele anderen.

© Mercy Ships Holland – DisclaimerPrivacyverklaring

Mercy Ships maakt gebruik van cookies.

Wil je meer weten lees dan onze privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen