Bid voor het werk van Mercy Ships

Laat u bij het bidden leiden door de Geest, iedere keer dat u bidt; blijf waakzaam en bid voortdurend voor alle heiligen.
Efeze 6: 18

Gebedspunten

Week 23

  • Dank mee voor het nieuwe begin in het leven van Awa. Door de gratis operatie op de Africa Mercy eerder dit jaar is ze naar huis met een nieuw uiterlijk en een nieuw toekomstperspectief voor de hele familie. ‘Het zal nooit meer zijn zoals vroeger, ik kan opnieuw beginnen’, zei ze voordat ze naar huis ging. Lees hier haar verhaal.
  • Wilt u bidden voor de werkzaamheden rondom de bouw van de Global Mercy? De installatie van het interieur van het schip is in volle gang, bid dat alles voorspoedig mag gaan en straks ook de juiste mensen weer ingevlogen kunnen worden om specialistische werkzaamheden voor hun rekening te nemen. 

Week 24

  • Dank voor de eerste digitale introductieavond voor potentiele vrijwilligers in Nederland! Afgelopen week mochten we digitaal 20 mensen vertellen over vrijwilligerswerk bij Mercy Ships. De betrokkenheid en interesse waren groot, bid voor zegen hierop!
  • Bidt u mee voor de inkoop van medische materialen voor de Africa Mercy? Door de huidige crisis zijn beschermingsmiddelen erg duur en moeilijk te verkrijgen. Bid dat onze inkopers toch aan de benodigde materialen kunnen komen die straks weer op de Africa Mercy gebruikt kunnen worden. 

Week 25

  • Bid voor de 33 getrainde medische professionals die in Senegal een cursus palliatieve zorg volgden. Tijdens dit programma leerden zij hoe ze terminaal zieke patiënten en hun familie beter kunnen behandelen en verzorgen. Bid voor wijsheid en ondersteuning voor deze mensen, zodat ze hun eigen patiënten goed kunnen begeleiden en ondersteunen. Lees hier meer over de cursus.
  • Wilt u bidden voor de werving van vrijwilligers voor Mercy Ships? Door de coronacrisis zijn er zoveel onzekerheden, zowel bij vrijwilligers zelf als bij Mercy Ships. Bid voor een blijvende roeping om te dienen bij Mercy Ships, zodat we – als de Africa Mercy weer aan het werk kan – met genoeg vrijwilligers terug kunnen varen naar Afrika. 

Week 26

  • Een dankpunt: de speciale trainingen voor mentale ondersteuning en veiligheid in de coronacrisis zijn van start gegaan. Deze digitale trainingen geven we aan medische professionals in diverse landen waar we relaties mee hebben. Dank dat we op deze manier mensen kunnen toerusten voor de moeilijke tijd die hen mogelijk te wachten staat.
  • Bid voor de problemen rond de containers met materialen voor de Africa Mercy die in Senegal achtergebleven zijn. Deze moeten terug naar Europa, maar dat is op dit moment een groot  probleem. Bid dat hier een oplossing voor mag komen, en we de materialen weer op de plek kunnen krijgen waar ze horen. 

Medische zorg voor ieder mens
Wij maken chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten, vanaf het grootste ziekenhuisschip ter wereld. Dankzij de inzet van honderden professionele vrijwilligers én de betrokkenheid van vele anderen.

© Mercy Ships Holland – DisclaimerPrivacyverklaring

Mercy Ships maakt gebruik van cookies.

Wil je meer weten lees dan onze privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen