fbpx

Bid voor het werk van Mercy Ships

Fijn dat u wilt meebidden voor het werk van Mercy Ships! Hieronder ziet u de gebedspunten van deze maand. Onderaan deze pagina kunt u zich ook aanmelden voor de gebedsnieuwsbrief. U krijgt dan iedere maand de nieuwe gebedspunten in uw mailbox.

‘Maar wie hoopt op de Heer krijgt nieuwe kracht: hij slaat zijn vleugels uit als een adelaar, hij loopt, maar wordt niet moe, hij rent, maar raakt niet uitgeput.’
Jesaja 40: 31

Gebedspunten

Week 1

  • De Africa Mercy ligt nog in de haven van Tenerife. Er wordt nog iedere dag keihard gewerkt door alle bemanningsleden. Bid voor kracht voor het werk dat zij doen.
  • Dank God voor de mogelijkheden van technologie die Hij ons geeft om contact te zoeken met mensen. Zo vinden veel bestuursvergaderingen met de andere internationale kantoren online plaats. Door goede technologie kunnen we gelukkig zo in contact komen met elkaar. Toch blijft online communiceren met mensen lastiger dan in het echt. Bid God hiervoor.

Week 2

  • De recruitment en staffing (vrijwilligers werven) is erg uitdagend in deze tijd. Vooral met het uitzicht op de aankomende fieldservice naar Senegal en de Global Mercy in aantocht. Wilt u bidden voor alle HR-teams? Zodat we vol bemand naar Senegal kunnen gaan en genoeg bemanning hebben om het werk van Mercy Ships te kunnen blijven doen.
  • Dank God voor de vrijwilligers die de keuze maken om juist nu naar het schip te gaan. Daar zijn we God dankbaar voor.

Week 3

  • Bid voor de gezondheid en voor de veiligheid van alle mensen in de landen die Mercy Ships dient. Bid voor de plaatselijke medische hulpverlening, dat zij veilig en goed hun werk kunnen blijven doen.
  • Wilt u ook bidden dat we binnenkort weer mogen terugvaren naar West-Afrika om daar hoop en genezing ter plaatse voort te zetten.

Week 4

  • Mercy Ships is dankbaar voor het werk dat in 2020 mocht gebeuren. Veel dingen zagen er anders uit. We zijn God dankbaar voor Zijn standvastigheid en trouw om het goede uit elke situatie te halen. Bid God of Hij ook bij Mercy Ships wil zijn het aankomende jaar, zodat we alles in vertrouwen in Zijn handen mogen leggen.

Aanmelden voor de gebedsnieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.