Geef zorg door. Laat hoop na.

Uw nalatenschap; daar denkt u vanzelfsprekend goed over na. Speciaal voor u hebben we daarom de gratis brochure ‘Geef zorg door. Laat hoop na’ ontwikkeld. Vraag vandaag nog vrijblijvend de brochure aan, en ontdek waarom en hoe u samen met Mercy Ships een blijvend verschil kunt maken.

In deze video vertellen Maria Tuinier en Marten Sissing waarom zij Mercy Ships hebben opgenomen in hun testament:

Vraag nu vrijblijvend de brochure aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Mercy Ships?

Voor ons is een ziekenhuisbezoek heel vanzelfsprekend. Maar voor meer dan vijf miljard mensen op aarde is dit niet het geval. Er is geen geld voor, er zijn geen artsen in de buurt, of de zorg is gewoon niet veilig.

Met het grootste ziekenhuisschip ter wereld biedt Mercy Ships gratis zorg aan de allerarmsten en kwetsbaren van deze wereld. Op deze manier worden er duizenden levens veranderd. Met hulp van donateurs en vrijwilligers kunnen wij dit werk doorzetten.

“Ik zou zeggen; uw geld kan niet beter besteed worden nadat u er niet meer bent!”

Maria Tuinier – Ging mee aan boord

Nalaten aan Mercy Ships

Het is ook mogelijk om ons na uw leven te blijven steunen. U kunt Mercy Ships opnemen in uw testament en zo een verschil maken.

We begrijpen dat u hier goed over na moet denken en misschien vragen heeft. Daarom hebben wij een brochure gemaakt zodat u alle mogelijkheden kunt ontdekken om hoop en liefde na te laten.

Contact

Mocht u vragen of opmerkingen hebben rond uw nalatenschap, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Richard van Willigen (relatiebeheerder) staat u graag te woord via e-mail richard.vanwilligen@mercyships.nl of ons telefoonnummer 010-4102877 (tijdens kantooruren).

Richard van Willigen

Medische zorg voor ieder mens
Wij maken chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten, vanaf het grootste ziekenhuisschip ter wereld. Dankzij de inzet van honderden professionele vrijwilligers én de betrokkenheid van vele anderen.

© Mercy Ships Holland – DisclaimerPrivacyverklaring

Mercy Ships maakt gebruik van cookies.

Wil je meer weten lees dan onze privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen