Veel ziektes kunnen voorkomen worden door gezond voedsel. Daarom helpt Mercy Ships lokale agrariërs in de armste landen om de opbrengst en kwaliteit van de landbouw te vergroten en zo de voedselvoorziening te verbeteren. Deze duurzame training duurt 22 weken en is erop gericht om de opgedane kennis ook door te geven en anderen te trainen.

Resultaat Guinee

De Africa Mercy verbleef van augustus 2018 tot en met mei 2019 in Conakry, de hoofdstad van Guinee. We streefden ernaar om 30-35 agrariërs te trainen. Het resultaat: 32 deelnemers.

Planning Senegal

De Africa Mercy verblijft van augustus 2019 tot en met mei 2020 in Dakar, de hoofdstad van Senegal. Op dit moment is de doelstelling voor dit programma nog niet bekend.

Help mee!
Samen kunnen we deze cursus mogelijk maken! Draag bij door een gift over te maken via onze doneerpagina, onder vermelding van ‘Landbouwcursus’.

Medische zorg voor ieder mens
Wij maken chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten, vanaf het grootste ziekenhuisschip ter wereld. Dankzij de inzet van honderden professionele vrijwilligers én de betrokkenheid van vele anderen.

© Mercy Ships Holland – DisclaimerPrivacyverklaring

Mercy Ships maakt gebruik van cookies.

Wil je meer weten lees dan onze privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen