Mercy Ships zet zich in voor de gezondheidszorg in Afrika. Met behulp van onze ziekenhuisschepen,  Global Mercy en Africa Mercy, bieden we operaties aan de allerarmsten en trainen we lokale medische professionals. In dit alles volgen we het voorbeeld van Jezus en zetten we ons in om hoop en genezing te brengen.

Mercy Ships Holland is één van de 16 landenkantoren van Mercy Ships wereldwijd. Alles wat wij doen is gericht op het ondersteunen van het werk aan boord van de ziekenhuisschepen. Onze focus ligt op fondsenwerving en bewustwording, het werven van vrijwilligers die op de schepen werken en via ons European Distribution Centre verzorgen we de inkoop van (medische) materialen voor de schepen.

Om het werk in Afrika mogelijk te maken hebben wij voor ons kantoor in Nederland een Communicatiemedewerker nodig. Kom jij ons team versterken?

De functie

Als communicatiemedewerker ben je onderdeel van het team Communicatie. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor de communicatie naar de doelgroepen Particulieren en Bedrijven binnen Mercy Ships. Daarnaast ben je coördinator van onze events. We verwachten dat je creatief kunt schrijven, proactief communicatiemiddelen ontwikkelt en nieuwe mogelijkheden ontdekt om de doelgroepen te betrekken. Rondom de events draag je bij aan de verschillende evenementen waar wij aan deel nemen of die wij zelf organiseren. Je werkt hierbij met vastgestelde budgetten en werkt intensief samen met de relatiebeheerders van de betreffende doelgroepen.

Jouw achtergrond

  • MBO+/HBO werk en denkniveau op het gebied van marketing en/of communicatie;
  • Je bent creatief, nauwkeurig en weet nieuwe kansen te benutten;
  • Het is een pre als je ervaring hebt met het organiseren van events;
  • Het is een pré als je ervaring hebt met het werken in Salesforce;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Ons aanbod

  • Een uitdagende functie met veel vrijheid en mooie doelstellingen;
  • Een gemotiveerd, warm collegiaal team dat de bijzondere missie van Mercy Ships wil uitbouwen in Nederland;
  • Een internationaal georiënteerde organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een jaarcontract, dat na voldoende resultaat wordt omgezet in een vast contract;
  • Salaris op basis van CAO-Rijk;

We komen graag in contact met jou!

Neem vrijblijvend contact op met Corjan Rink, Manager Fondsenwerving, Communicatie en Relatiebeheer, via corjan.rink@mercyships.nl of 06-188 60552 Ben je geïnteresseerd? Stuur je sollicitatiebrief en cv dan naar corjan.rink@mercyships.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld