Mercy Ships zet zich in voor de gezondheidszorg in Afrika. Met behulp van onze ziekenhuisschepen,  Global Mercy en Africa Mercy, bieden we operaties aan de allerarmsten en trainen we lokale medische professionals. In dit alles volgen we het voorbeeld van Jezus en zetten we ons in om hoop en genezing te brengen.

Mercy Ships Holland is één van de 16 landenkantoren van Mercy Ships wereldwijd. Alles wat wij doen is gericht op het ondersteunen van het werk aan boord van de ziekenhuisschepen. Onze focus ligt op fondsenwerving en bewustwording, het werven van vrijwilligers die op de schepen werken en via ons European Distribution Centre verzorgen we de inkoop van (medische) materialen voor de schepen.

Om het werk in Afrika mogelijk te maken hebben wij voor ons kantoor in Nederland een tijdelijke Relatiebeheerder Bedrijven nodig. Dit is ter vervanging van een zieke collega. Kom jij ons team van relatiebeheerders versterken?

De functie

De Relatiebeheerder Bedrijven is een netwerker die door het ontwikkelen van de juiste communicatie-uitingen en fondsenwervende producten voor bedrijven een strategie weet te ontwikkelen om ze blijvend te betrekken.

Jij bent in staat om proactief en aansluitend bij de visie van Mercy Ships Holland bestaande relaties te verstevigen en nieuwe contacten te leggen binnen het bedrijfsleven. Daarnaast de fondsenwerving bij bedrijven en het uitbreiden van netwerk bedrijven (oa. via het Mercy Ships Network*) die zich inzetten voor Mercy Ships. In samenwerking met de Communicatieadviseur en Assistent Relatiebeheer ontwikkel je nieuwe fondsenwervende producten, events en communicatiemogelijkheden.

*Het Mercy Ships Network is een groeiende groep enthousiaste ondernemers die via een eigen netwerk met events en werving fondsen ophalen voor Mercy Ships.

Jouw achtergrond

  • MBO+/ HBO werk- en denkniveau op het gebied van marketing en/of fondsenwerving;
  • Ervaring op het gebied van fondsenwering bij bedrijven;
  • Je bent een netwerker en weet nieuwe kansen te benutten;
  • Het is een pré als je ervaring hebt met het werken in Salesforce;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Ons aanbod

  • Een uitdagende functie met veel vrijheid en mooie doelstellingen;
  • Een gemotiveerd, warm collegiaal team dat de bijzondere missie van Mercy Ships wil uitbouwen in Nederland;
  • Een internationaal georiënteerde organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een jaarcontract, dat na voldoende resultaat wordt omgezet in een vast contract;
  • Salaris op basis van CAO-Rijk;

We komen graag in contact met jou!

Neem vrijblijvend contact op met Corjan Rink, Manager Fondsenwerving, Communicatie en Relatiebeheer, via corjan.rink@mercyships.nl of 06-188 60552 Ben je geïnteresseerd? Stuur je sollicitatiebrief en cv dan naar corjan.rink@mercyships.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld