fbpx

Mercy Ships is bezig met de realisatie van een nieuw extra schip wat binnenkort in de vaart komt. In verband met alle ontwikkelingen rondom het schip is er een sterke groei van de afdeling Relatiebeheer en zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die onze relatiebeheerder ondersteunt.

Een beeld van onze organisatie

Op de afdeling Relatiebeheer hebben we de verantwoordelijkheid voor kerken en scholen. Vanuit de afdeling worden er presentaties verzorgd en organiseren we maatwerk events en projecten. Wat hierbij het allerbelangrijkst is; ons contact met onze doelgroep.

Binnen de afdeling kerken en scholen geloven wij dat ons werk hand in hand gaat met de contacten die we leggen en de mensen die wij mogen inspireren. Daarom kijken we juist naar wat wij kunnen doen om een kerk of school te ondersteunen in hun ambitie om Mercy Ships op de kaart te brengen. Soms betekent dit dat we gehoor geven aan een aanvraag voor een informatiepakket, op andere momenten zijn we aanwezig bij een rommelmarkt of verkoop. Het werk als vrijwilliger relatiebeheer is dus erg divers en vooral ook erg leuk. Je komt in direct contact met de doelgroep en bent vaak ambassadeur van de organisatie voor wat zij graag zouden willen weten of zien.

Wij zijn op zoek naar jou!

Ter ondersteuning van onze relatiemanager zoeken we een vrijwilliger voor 8-16 uur per week. Hierdoor kunnen we onze missie en aanpak nog breder delen en medische zorg voor ieder mens mogelijk maken. Als vrijwilliger zul je in samenwerking met onze relatiemanager de ondersteunende spil zijn in alle activiteiten die binnen Mercy Ships Holland georganiseerd worden om onze doelgroep zo goed mogelijk te betrekken bij onze missie. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het contact met de doelgroep zoals het beantwoorden van e-mail, het klaarmaken van pakketten of terugbellen van contactpersonen. Je ondersteunt de Relatiebeheerder Kerken en Scholen, houdt de relevante bestanden van relaties, sprekers en andere belangrijke contacten bij en helpt bij de organisatie van contact met de doelgroep.

Wat breng je mee?

  • Je bent christelijk en enthousiast over de organisatie Mercy Ships
  • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Rotterdam
  • Je hebt ervaring in een dergelijke ondersteunende functie of bent bereid je hierin te ontwikkelen
  • Je werkt graag in een team maar kan ook heel goed zelfstandig aan de slag
  • Je bent vaardig in de Nederlandse taal zowel mondeling en schriftelijk
  • Je hebt goede plan-technische vaardigheden en bent niet bang om contactpersonen te woord te staan

Wat bieden wij?

  • Werk in een jong en dynamisch team
  • De mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen van een internationale organisatie
  • Een kans om je te ontwikkelen in de gaven en talenten die jij wilt inzetten om de wereld net iets mooier te maken
  • Een netto fiscale vrijwilligersvergoeding naar rato van het aantal werkzame uren / Een bruto stagevergoeding ter compensatie van de reiskosten en als aanmoediging van de stagiair en met het oog op het succesvol afronden van de stage

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact op met Corjan Rink via corjan.rink@mercyships.nl of bel 010-4102877. Ben je geïnteresseerd? Stuur je sollicitatiebrief en cv dan naar kerkenscholen@mercyships.nl.

Mogen we cookies gebruiken?

Lees meer in onze privacyverklaring of pas uw voorkeuren aan.

Privacyverklaring | Sluiten