Sanne op de Global Mercy

Hallo! Mijn naam is Sanne Vlastuin, 24 jaar en ik kom uit Utrecht. Vanaf half augustus hoop ik tot eind februari aan boord te gaan van de Global Mercy. Ik zal daar eerst de functie van ‘Housekeeping Staff’ (huishouding) en daarna van ‘Galley Staff’ (keuken) op mij nemen.

Hoe ben ik bij Mercy Ships terecht gekomen? In maart van dit jaar bezocht ik samen met mijn moeder de Global Mercy in Rotterdam. Het was erg indrukwekkend om te zien wat Mercy Ships allemaal kan betekenen voor mensen die het zoveel minder hebben dan wij. Iets wat een ‘ver-van-je-bed-show’ is, kwam ineens heel dichtbij. Het was mooi om een hoopvolle en gemoedelijke sfeer te ervaren.

Na het recent behalen van mijn tweede master zocht ik naar een overbruggingsperiode tussen mijn studententijd en het ‘burgerleven’. Het bezoek aan de Global Mercy zat nog vers in het geheugen en ik zag een uitgelezen kans om mij voor een periode in te zetten voor Mercy Ships.

Tijdens mijn verblijf op de Global Mercy zal ik het thuisfront op de hoogte houden middels blogs, die op deze pagina te vinden zijn. Om hier van op de hoogte te zijn en blijven, kan je de button ‘Blijf op de hoogte van Sanne Vlastuin’ aanklikken. Zo krijg je een inkijkje in het leven aan boord van de Global!

Om dit alles ook financieel mogelijk te maken, hoop ik sponsorgeld te verzamelen. Hier zullen onder meer reiskosten, vaccinatiekosten, verzekeringskosten en overige kosten van betaald worden. Alles wat ik meer ophaal, zal ook bestemd zijn voor Mercy Ships.

Alvast bedankt voor jouw meeleven en/of gift!

Stap 1 van 3

  • Ja, ik doe mee!

Totaalbedrag

€ 2.966,28
€ 2.000,-

Sponsors

€ 250,-

Anoniem

€ 31,28

Anoniem

€ 1000,-

Anoniem

€ 25,-

Anoniem

€ 25,-

Anoniem

€ 20,-

Anoniem

€ 100,-

Anoniem

€ 200,-

Anoniem

€ 100,-

Anoniem

€ 100,-

Anoniem

€ 25,-

Anoniem

€ 20,-

Anoniem

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.