Sponsorloop 150 km voor Mercy Ships

Hoi hoi,

Ik ben Tamara Boer. Ik ben 20 jaar en kom uit Nieuw-Lekkerland. In augustus 2023 zal ik aan boord gaan van de Global Mercy als keukenmedewerker.

Dan komt geld om de hoek kijken. Kosten zoals vaccinaties, vliegtickets en kost & inwoning. Daarom heb ik ervoor gekozen om een actie op te zetten.

Ik heb een tijd nagedacht over wat voor sponsoractie ik zou gaan opzetten. Uiteindelijk heb ik besloten om iets te doen wat ook bij mij past. Iets sportiefs. Ik heb besloten om in een aantal dagen lopend een straal van 150 kilometer af te gaan leggen.

Waarom een straal van 150 kilometer? Dit komt doordat 80% van de wereldbevolking binnen een straal van 150 km van een havenstad woont. Dit is ook een van de redenen dat Mercy Ships ervoor gekozen heeft om een ziekenhuis aan boord van een schip te bouwen. Zo kan Mercy Ships een groot deel van de bevolking bereiken.

Waarom heb ik dit lopend afgelegd? 150 km met de auto op de Nederlandse snelwegen is niet zo’n probleem. In Afrika is het afleggen van de afstand vaak een flinke opgave. Wegen zijn vaak slecht begaanbaar en toegang tot vervoer is al helemaal een probleem. Dit betekent dat sommige mensen uren achter elkaar moeten lopen om überhaupt ergens vervoer te kunnen regelen. En deze mensen leggen deze afstand niet zomaar af. Deze mensen hebben hoop op genezing. Dus ook de kinderen met vergroeide benen moeten deze afstand afleggen met de diepste hoop in hun hart dat zij geopereerd kunnen worden.

Daarom heb ik ervoor gekozen om vanaf de haven Hoek van Holland een straal van 150 km lopend af te leggen. Ik hoop op deze manier mensen ervan bewust te maken wat voor groot bereik Mercy Ships heeft en dat de hoop op genezing zo groot is dat hiervoor dagenlang, kilometers worden afgelegd. Ook door mensen die alleen maar met pijn kunnen lopen, maar zolang zij het schip maar bereiken en dan pijnvrij gemaakt kunnen worden.

Op deze pagina houd ik jullie op de hoogte van mijn sponsorloop. Ook heb ik besloten om blogs te gaan schrijven. Neem vooral een kijkje op mijn bemmaningspagina: Tamara Boer – Mercy Ships Holland . Hier kunt u zich inschrijven voor mijn blogs om op de hoogte te blijven van mijn voorbereidingen, sponsorloop en tijd aan boord. Ook kunt u mij volgen op mijn Instagram account @tamaanboord.

Sponsorloop is gelukt!

Ik heb nu alle dagen van de sponsorloop erop zitten! Op de foto kunt u de straal zien die ik heb bereikt en hoe groot deel van het land hierdoor word bereikt.

  • Dag 1: Haven Hoek van Holland –> Schiedam, 25km, 4,5 uur
  • Dag 2: Schiedam –> Nieuw-Lekkerland, 20km, 4 uur
  • Dag 3: Nieuw-Lekkerland –> Schoonrewoerd, 40km, 7,5 uur
  • Dag 4: Schoonrewoerd –> Lienden, 30km, 6,5 uur
  • Dag 5: Lienden -> Arnhem, 30 km, 6,5 uur
  • Dag 6: Arnhem -> Doetinchem, 25 km, 5 uur

Een bijdrage is nog steeds meer dan welkom. Ik hoop hierdoor mijn eigen kosten te kunnen dekken en ik hoop dan nog een deel te doneren naar Mercy Ships. Alvast bedankt!

Totaalbedrag

€ 220,-
€ 2.000,-

Sponsors

€ 115,-

Anoniem

€ 20,-

Marinel Groenendijk

€ 10,-

Anoniem

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *