Sponsorloop voor zieke mensen

Mercy Ships Holland

Deze actie is inmiddels afgelopen. Zolang de pagina nog online is kunt u hier nog wel aan bijdragen, of anders een donatie doen via het algemene donatieformulier.

Hallo  allemaal,

Ik ben Daan van Straten.

Bijna 4 jaar geleden lag ik in het ziekenhuis, ik was toen 7 jaar oud en ik had een hersentumor. Omdat ik in Nederland woon was en is er goede, medische zorg voor mij. Na 2 operaties en 6 weken bestralingen  ben ik gelukkig nu weer een stuk beter. En nu ga ik een sponsorloop houden omdat ook de kinderen in arme landen recht hebben op goede medische zorg. De opbrengst is voor Mercy Ships. Genade Schepen. Dat betekent het. En genade, dat hebben wij allemaal nodig. Dichtbij of ver weg. En zeker goede zorg. De sponsorloop gaat zo: Elke dag vanaf maandag 28 december t/m zondag 3 januari loop ik minstens 5 kilometer over het strand van Ouddorp als ik daar op vakantie ben. Gelukkig is het betalingssysteem niet in lock-down en hoop ik dat u mij sponsort. Maar ook dat u bidt voor het werk van Mercy Ships.

Alvast hartelijk bedankt!

Groetjes, Daan

Totaalbedrag

€ 6.200,-
€ 200,-

Sponsors

€ 100,-

Anoniem

€ 76,50

Anoniem

€ 5,-

Anoniem

€ 25,-

Anoniem

€ 25,-

Wanda Catsman

€ 25,-

Anoniem

€ 25,-

Anoniem

€ 50,-

Anoniem

€ 25,-

Anoniem

€ 10,-

Anoniem

€ 25,-

Anoniem

€ 50,-

Anoniem

11 antwoorden
 1. Anoeshka Bos zegt:

  Hi Daan,
  Wat een mooie en sportieve actie heb je opgezet. Leuk om je zo te zien en veel succes met de komende wandeldagen. Groetjes, Anoeshka

  Beantwoorden
 2. Marliese zegt:

  Beste Daan, ik ken je niet persoonlijk, maar ben ontroerd door je verhaal! Super dat je dit doet, veel succes met wandelen!
  Groetjes,
  Marliese

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *