fbpx

Gebreide vogeltjes en ………?

Mijn naam is Erika de Niet. Ik werk als leerkracht van groep 6 op Het Open Venster in Rotterdam-Zuid.

Vele jaren ben ik al bekend met het werk van Mercy Ships en ondersteun ik ze in hun werk.

Van september 2011 t/m september 2017 heb ik een handwerkwinkel gehad. De verkoop liep terug en mensen wilden producten op stel en sprong hebben, waardoor ik moest besluiten om te stoppen. Bij de bank had ik restschulden. Toen heb ik God gebeden of Hij een wonder wilde doen door voldoende inkomsten te geven, zodat ik geen schulden meer zou hebben. Tijdens de ong. 11 weken uitverkoop (!!) kwam er 15.000 euro binnen!!! Mijn schuld kon ik aflossen én mijn omzetbelasting kon ik ervan betalen. God is groot en werkt nog steeds! Ik heb tegen God gezegd dat ik iets terug zou willen doen als Hij genoeg inkomsten zou geven. Toen God zo'n groot wonder heeft gedaan, heb ik besloten om te  mee te gaan aan boord van de African Mercy. Ik ben er ondertussen dus al een poos mee bezig. Ik werd in januari 2020 gevraagd om aan boord te gaan in mei, maar doordat ik net op een nieuwe school werkte én het zo kort dag was, ging dat niet door en door Covid-19 had het ook niet gekund. Zo God wil, ga ik begin mei 2021 voor 3 maanden aan boord van de African Mercy. Het is spannend, maar tegelijkertijd zie ik er ook heel erg naar uit!

Ik houd heel erg van handwerken en vanaf 2017 spaar ik van de verkoop van restanten (van mijn winkel) voor mijn Mercy Ships potje. Daarnaast  brei ik vogeltjes (gevuld met lavendel) die ik verkoop. Deze kunnen als cadeautje worden gegeven of heerlijk in de kledingkast worden gelegd, in het toilet worden gehangen of.......

De prijs van een vogeltje is € 3,50. U kunt mij via www.facebook.com/stitchee vinden om door te geven hoeveel u zou willen. Naast het breien van vogeltjes haak en brei ik ook andere dingen. Binnenkort hoop ik deze in een apart vakje op mijn facebookpagina te kunnen laten zien.

Willen jullie overwegen om mij te sponsoren?

Alvast hartelijk  en Gods zegen en gezondheid gewenst voor 2021!

Stap 1 van 4

  • Ja, ik doe mee!

€ 0,-
€ 1.000,-
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *