Strijd mee tegen het virus in Afrika

Met een gift van 10 euro help je een medisch professional in Afrika aan een beschermingset. Doe je mee?

In Afrika is een groot tekort aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Momenteel moeten dokters, verpleegkundigen en andere medische gezondheidswerkers vaak zonder deze middelen hun patiënten behandelen. Het virus vormt voor hen een nog groter gevaar. Daarom doneert Mercy Ships meer dan 1,5 miljoen persoonlijke beschermingsmiddelen aan lokale ziekenhuizen. Om dat te kunnen bekostigen willen we in Nederland 600.000 euro ophalen. En jij kan ons hierbij helpen!

Mercy Ships is een ANBI en in het bezit van het CBF-keurmerk. Jouw gift is dus aftrekbaar van de belasting.

Dit verschil maakt jouw bijdrage

Al voor 10 euro help je een medisch professional aan een volledige beschermingset inclusief mondmaskers, jas en schoenen. Dankzij jouw gift kunnen gezondheids-medewerkers hun levensreddende werk voor patiënten weer doen. Doe je met ons mee?

(Tik op het plaatje als de animatie het niet doet)

Bekijk de video van deze actie:

Onze missie

Wij geloven dat medische zorg voor ieder mens beschikbaar moet zijn. Daar draagt Mercy Ships aan bij.

Met ons grootste ziekenhuisschip ter wereld, vol professionele vrijwilligers, maken we door operaties en trainingen chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten. Wij houden van mensen en ieder mensenleven is het waard om voor te vechten. Dat maakt ons werk betekenisvol en creëert impact.

We bieden onze vrijwilligers en donateurs de kans om hun eigen leven te verrijken door onderdeel te zijn van ons verhaal. Met elkaar geven we nieuwe hoop en toekomstperspectief aan de mensen die we behandelen, zodat ze met zelfvertrouwen weer mee kunnen doen in hun eigen leefomgeving. Wij geven geloof, hoop en liefde door.

Medische zorg voor ieder mens.

Mogen we cookies gebruiken?

Lees meer in onze privacyverklaring of pas uw voorkeuren aan.

Privacyverklaring | Sluiten