CBF

Mercy Ships Holland is sinds januari 2002 in het bezit van het CBF-Keur (www.cbf.nl). Tot 1 juli 2016 was de belangrijkste eis voor goede doelenorganisaties met dit keurmerk om maximaal 25% van de eigen inkomsten uit fondsenwerving uit te geven aan fondsenwerving. Mercy Ships Holland blijft ruim onder dit maximum. In 2019 was dit percentage 10,5%.

Het CBF-keur is per 1 juli 2016 vervangen door het merk ‘Erkend Goed Doel’. Na een geslaagde aanmelding hiervoor is Mercy Ships Holland sinds 1 juli 2016 nu ook een Erkend Goed Doel. Voorwaarde hiervoor is een hoog niveau van transparantie en een verantwoorde besteding aan de doelstelling van de organisatie.

ANBI

Mercy Ships Holland is aangemerkt als ANBI (een Algemeen Nut Beogende Instelling), hierdoor zijn uw giften belastingaftrekbaar. U kunt ons als ANBI vinden op de website van de Belastingdienst met de onderstaande gegevens:

Instelling: Mercy Ships
Vestigingsplaats: Rotterdam

Heeft u vragen over bovenstaande? Neem gerust contact op met ons.

Verantwoording

Doelrealisatie
Statuten
Vergoedingsbeleid bestuur
Fondsenwervingsbeleid
Fondsenwervingsmethoden
> Besteding aan de doelstelling
Reserves en fondsen
> Jaarverslag
Beleggingsbeleid
Gedragscode/klachtenprocedure

Medische zorg voor ieder mens
Wij maken chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten, vanaf het grootste ziekenhuisschip ter wereld. Dankzij de inzet van honderden professionele vrijwilligers én de betrokkenheid van vele anderen.

© Mercy Ships Holland – DisclaimerPrivacyverklaring

Mercy Ships maakt gebruik van cookies.

Wil je meer weten lees dan onze privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen