Veel ziektes kunnen voorkomen worden door gezond voedsel. Daarom helpt Mercy Ships lokale agrariërs in de armste landen om de opbrengst en kwaliteit van de landbouw te vergroten en zo de voedselvoorziening te verbeteren. Deze duurzame training duurt 22 weken en is erop gericht om de opgedane kennis ook door te geven en anderen te trainen.

Resultaat Benin
In Benin, in de periode augustus 2016 tot juni 2017, streefden we ernaar om 25-35 agrariërs deze landbouwtraining te geven. Het resultaat: alle 34 agrariërs hebben hun diploma in ontvangst kunnen nemen!

Resultaat Kameroen
De Africa Mercy verbleef van augustus 2017 – mei 2018 in Douala, Kameroen. We streefden ernaar om 25-35 agrariërs te trainen, in de periode augustus-juni. Resultaat: alle 34 agrariërs kregen hun diploma!

Planning Guinee
De Africa Mercy verblijft van augustus 2018 – mei 2019 in Conakry, Guinee. We streven ernaar om 30-35 agrariërs te trainen, in de periode augustus-juni.

Help mee!
Samen kunnen we deze cursus mogelijk maken! Draag bij door een gift over te maken via onze doneerpagina, onder vermelding van ‘Landbouwcursus’.

© 2019 – Mercy Ships – DisclaimerPrivacyverklaring

Medische zorg voor ieder mens
Wij maken chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten, vanaf het grootste ziekenhuisschip ter wereld. Dankzij de inzet van honderden professionele vrijwilligers én de betrokkenheid van vele anderen.

Mercy Ships maakt gebruik van cookies.

Wil je meer weten lees dan onze privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen