Hoornbeeck College Goes in touw met creatieve acties

Studenten van het Hoornbeeck College Goes zetten zich dit schooljaar vol enthousiasme in voor Mercy Ships! Met leuke acties proberen ze zoveel mogelijk mensen een kans op een operatie te geven.

Waarom Mercy Ships als doel? Eén van de docenten, Elize Weststrate, hoopt deze zomer als vrijwilliger mee te gaan aan boord van de Africa Mercy!

Aan enthousiasme en talent geen gebrek

Het driegangendiner voor 120 personen


Een driegangendiner voor ruim honderd personen organiseren? Twee klassen draaiden hun hand er niet voor om en brachten op die manier ruim € 3.000 in het laatje. Andere studenten hebben hun bakkwaliteiten een flinke impuls gegeven door een taartenactie die “naar meer smaakte”! Het jaar 2018 is afgesloten met een geslaagde oliebollenactie.

Studenten in actie met het magazine MVO


Verder is ook op commercieel gebied een actie ontplooid: derdejaarsstudenten van de opleiding Junior Accountmanager publiceren eind april het magazine MVO+ waarbij ze voor de invulling actief hun eigen netwerk hebben benaderd. Aan de periode vol acties en enthousiasme wordt op 30 maart ’n muzikale noot toegevoegd tijdens een concert dat studenten organiseren.

Kortom, aan creatieve ideeën en enthousiasme geen gebrek. Studenten steken letterlijk en figuurlijk hun handen uit de mouwen voor hun naaste! Ook de komende maanden blijven de studenten actief geld ophalen. We zijn erg benieuwd naar de veelbelovende opbrengst!
Back to overview?>