‘Voor mij was er hulp, voor jou komt er hulp’

Mattaï Molendijk is geraakt door de nood van patiënten in Afrika. Hij voert daarom enthousiast actie voor Mercy Ships. Hij legt uit: “Ik heb een film gezien over de hulp en liefde die Mercy Ships geeft aan kinderen die eigenlijk geen kans hebben om geholpen te worden, omdat ze arm zijn. In de film zag ik hoe blij de kinderen waren en daar werd ik ook blij van.”

“Ik vind dat deze arme kinderen geholpen moeten worden. Wij hebben het geluk dat we in Nederland wonen, waar alles goed geregeld is. Want als er geen dokters en ziekenhuizen waren en we hadden geen geld, had ik niet meer geleefd en mijn moeder ook niet.”

“Ik ben 16 jaar geleden na 29 weken zwangerschap geboren en heb veel zorg nodig gehad. Ik heb een jaar na mijn geboorte ook nog een ernstige infectie gehad en lag daardoor op de Intensive Care. Gelukkig was er toen hulp voor mij. Nu ga ik zorgen met veel donateurs dat er hulp komt voor jou!”

“Ik vind dat iedereen een kans moet krijgen om geholpen te worden of om in leven te blijven en daar kunnen wij met elkaar wat aan doen. Doneer samen met mij aan Mercy Ships...”

Steun Mercy Ships via Mattaï
Terug naar overzicht