Bezoek de Africa Mercy op Gran Canaria

15-03-2019
Heeft u altijd al eens op de Africa Mercy rond willen kijken, maar vindt u Afrika te ver weg? Deze zomer ligt het schip voor onderhoud een stukje dichterbij: in de haven van Las Palmas, Gran Canaria.

U bent van harte uitgenodigd om op zaterdag 27 juli een kijkje te komen nemen tijdens de open dag. Vanaf 15.00 uur ontvangt u een persoonlijke rondleiding en een programma op het schip. U bezoekt het ziekenhuis, ziet waar de vrijwilligers wonen en werken en krijgt zo een goed beeld van wat er zich allemaal afspeelt aan boord van het ziekenhuisschip. Dit evenement wordt afgesloten met een etentje met de aanwezige vrijwilligers (tot ca. 19.00 uur).

Bent u toevallig op de Canarische eilanden op vakantie of hebt u interesse om erheen te gaan? Gebruik dan deze gelegenheid om de Africa Mercy te bezoeken! Mail voor meer info: bezoek@mercyships.nl.

Aanmelden
In verband met de beveiliging en het programma is het nodig dat u zich (per persoon) aanmeldt, vóór zaterdag 29 juni. Dit kan via het formulier op deze pagina. Na aanmelding ontvangt u verdere instructies en een ‘boarding pass’ om aan boord te gaan.
Terug naar overzicht