Bloed, zweet en blaren voor Mercy Ships

26-07-2016
Marian Janssen en haar man liepen van 19-22 juli 2016 voor de achtste keer de 4daagse van Nijmegen. Speciaal voor Mercy Ships organiseerden ze beiden een sponsorloop. Het mooie bedrag van tenminste 1185 euro werd opgehaald.

Marian: 'We liepen tijdens de 100e editie 4x 55 km. Gezien de weersomstandigheden zegt men dat het een zware 4daagse was en daarom zijn we best een beetje trots dat wij hem zo goed uit mochten lopen. Op dag 2 was het ook wel erg warm, maar daar stond dan weer heel veel gezelligheid in Druten tegenover. Op de laatste dag was het jammer dat het 's morgens behoorlijk lang en hard regende  met onweer, waardoor we liepen de soppen in de schoenen, maar bij de finish scheen de zon kwamen we stralend over de Via Gladiola. Kortom het was weer een feest om mee te mogen lopen en hebben we ons achtje verdiend. Bovendien is onze sponsorloop voor Mercy Ships ook geslaagd, want op dit moment staat er € 1185,00 op de teller.'

Onlangs vertelde Marian: “Een vierdaagse lopen is leuk, maar als je er een goed doel mee kunt steunen is het nog veel leuker. Dit jaar heb ik Mercy Ships uitgekozen, omdat ik erg onder de indruk was van wat ik erover hoorde in de kerk. Wij vinden het heel vanzelfsprekend om naar een ziekenhuis te kunnen gaan, maar dat is niet voor iedereen zo. Onze zoon werd geboren met een schisis (open gehemelte en gespleten lip) en heeft tot zijn achttiende de nodige operaties gehad en is erg goed begeleid door een Schisisteam. Zelf onderging ik in 2013 een zware rugoperatie die erg goed gelukt is en waardoor ik onder andere nog steeds de 4daagse mee kan lopen. Dit is in de allerarmste landen allemaal niet zo vanzelfsprekend en daarom wil ik graag een steentje bijdragen aan het mooie werk van Mercy Ships.”
 
Bekijken hun actie op de website van Vierdaagsesponsorloop. De actie loopt tot 22 augustus 2016.
Terug naar overzicht