Buitenkansje: bezoek de Africa Mercy deze zomer!

11-04-2017
Heeft u altijd al eens op de Africa Mercy rond willen kijken, maar vindt u Afrika te ver weg? Deze zomer ligt het schip voor onderhoud een stukje dichterbij: in de haven van Las Palmas, Gran Canaria.

U bent van harte uitgenodigd om op zaterdag 29 of zondag 30 juli een kijkje te komen nemen tijdens de open dagen. Vanaf 15.00 uur ontvangt u een persoonlijke rondleiding en een programma op het schip. U bezoekt het ziekenhuis, ziet waar de vrijwilligers wonen en werken en krijgt zo een goed beeld van wat er zich allemaal afspeelt aan boord van het ziekenhuisschip. Dit evenement wordt afgesloten met een etentje met de aanwezige vrijwilligers (tot ca. 19.00 uur).

Bent u toevallig op de Canarische eilanden op vakantie of hebt u interesse om erheen te gaan? Gebruik dan deze gelegenheid om de Africa Mercy te bezoeken! Mocht u interesse hebben in een verzorgd arrangement voor de gehele reis (incl. hotel etc.), daar zijn mogelijkheden voor beschikbaar via een bevriende reisorganisatie.

Aanmelden
In verband met de beveiliging en het programma is het nodig dat u zich aanmeldt. Dit kan via deze pagina.  Binnen enkele weken ontvangt u de details van het programma.

We hopen u op de Africa Mercy te ontmoeten!
Het team van Mercy Ships Holland
Terug naar overzicht