Een nieuwe periode breekt aan...

26-07-2016
Misaotra betsaka! Het betekent ‘Dank je wel’ in Madagaskar. De Africa Mercy was hier meer dan 20 maanden. Hierbij onze oprechte dankbaarheid namens alle duizenden patiënten die geholpen zijn. Zoals de 4 jaar oude Cyriane, die bijna niet kon lopen omdat haar benen gedraaid zaten. Ze is nu in staat om te lopen, te spelen en naar school te gaan! Of de 8-jarige Dyllan. Hij was op een verschrikkelijke manier verbrand en leed onder de gevolgen van infecties. Door uw steun konden we hem helpen.

Onze volgende stop is Benin. Duizenden mensen hebben gebeden voor de komst van de Africa Mercy, nadat het 2 jaar terug door het Ebola-virus niet kon blijven in Benin. Nu keren we terug. Eind augustus hopen we hier aan te komen. Helaas zijn er nog miljoenen vergeten en verstoten mensen die veel pijn moeten doorstaan, omdat ze geen toegang hebben tot gezondheidszorg.

In dit land willen we meer dan 1.700 operaties uitvoeren en enkele duizenden behandelingen mogelijk maken. Daarnaast willen we 40 chirurgen/artsen trainen en 200 verpleegkundigen om de medische capaciteit in het land te verhogen. Dit kan niet zonder de steun van onze supporters en donateurs.
Kijk voor hun verhalen op deze pagina.

Voor de werkperiode in Benin zijn nieuwe operatie-instrumenten nodig. Helpt u mee om dit mogelijk maken? Klik hier. 
Terug naar overzicht