Feliciteer Mercy Ships!

31-08-2018

Mercy Ships bestaat dit jaar 40 jaar en dat vieren we! Vanuit het hele land krijgen we felicitaties. Ook een boodschap voor Mercy Ships? Zet je felicitatie onder dit nieuwsbericht.

“Ooit liep ik een paar dagen mee op de Africa Mercy in Madagaskar. En ik was diep, diep onder de indruk. Wat een geweldig werk onder de allerarmsten, die vaak totaal van medische zorg verstoken zijn. Mercy Ships bestaat nu 40 jaar. Daar feliciteer ik de organisatie en de talloze vrijwilligers mee, en ik hoop dat er nog heel veel nodige zorg mag worden verleend. Binnenkort zelfs via twee schepen!”
Andries Knevel, presentator EO

“Als ambassadeur draag ik Mercy Ships een warm hart toe. Ik wil Mercy Ships dan ook van harte feliciteren met haar 40-jarig bestaan. Ik hoop dat de mensen die, op welke manier dan ook, iets voor dit prachtige doel betekenen nog lang mogen doorgaan met dit mooie werk. Omdat ieder mens kostbaar is!”
Anne-Marith Boone, pianiste en ambassadeur Mercy Ships

“Als trotse partner van Mercy Ships feliciteert Lloyd’s Register Nederland Mercy Ships van harte met haar 40-jarig bestaan! Jullie prachtige werk steunen we graag met mensen en middelen. Onze relatie begon met het inspecteren van het schip door een surveyor en nu is de hele organisatie betrokken bij Mercy Ships! Het 150-jarige bestaan van Lloyds Register NL dat we dit jaar vieren, is aanleiding geweest voor het management en (inmiddels) tientallen medewerkers van Lloyd’s NL om een vrije dag te doneren. Ga zo door, Mercy Ships, wij staan achter jullie!”
Wim den Dekker, Lloyd’s Register, Head of HR Benelux

“Namens Compassion feliciteer ik Mercy Ships van harte met haar 40-jarig jubileum. Om armoede te bestrijden en Gods Koninkrijk te bouwen, is het prachtig dat Mercy Ships al zo lang haar werk kan doen. We feliciteren dan ook niet alleen de medewerkers en vrijwilligers, maar vooral ook alle patiënten die genezing en hoop ontvingen!”
Nienke Westerbeek, directeur Compassion Nederland

“Sinds we jaren geleden via een relatie in aanraking kwamen met Mercy Ships, voelden we ons betrokken met deze mooie organisatie, die we dan ook van harte feliciteren met haar 40-jarig jubileum. Waar mogelijk proberen we dit goede doel binnen onze mogelijkheden financieel of in goederen te ondersteunen. We weten dat door de unieke opzet van Mercy Ships iedere euro en alle materialen goed worden besteed. We bevelen daarom Mercy Ships graag aan bij andere bedrijven en instanties om ze ook te ondersteunen, doet u mee?”
Johan de Ruiter & Peter van Wijngaarden,
Van Wijngaarden Groothandel & Super Safe Bedrijfskleding Sliedrecht

“Van harte gefeliciteerd met het 40-jarig bestaan van Mercy Ships International. Hierbij willen we onze grote waardering uitspreken voor het geweldige werk van Mercy Ships. Wat fijn dat aan zovelen hulp geboden kon worden in de afgelopen veertig jaren! We zijn blij en dankbaar dat we in de afgelopen 10 jaar aan dat werk - specifiek aan de VVF-operaties - een klein steentje mochten bijdragen. Veel dank voor de fijne samenwerking. We wensen jullie een feestelijke jubileumviering en veel succes in het werk; dit alles onder Gods zegen.”
Bestuur Newbornlife

“Mercy Ships, gefeliciteerd met jullie 40-jarig jubileum. Jullie werk in Afrika, medische zorg voor de allerarmsten, gegeven door vrijwilligers, is bewonderenswaardig. Wij wensen jullie veel meer gezonde jaren vol hoop.”
Anthony Veder Group N.V.

“Stena Line is al meerdere jaren trotse partner van Mercy Ships. De organisaties steunen en versterken elkaar op diverse vlakken en in meerdere landen. Persoonlijk heb ik veel bewondering voor het prachtige werk dat jullie doen in Afrika. Van harte gefeliciteerd met jullie 40-jarig bestaan. Met de komst van het tweede schip zal jullie werk de volgende 40 jaar vast nog meer succes en impact hebben. Keep up the good work!”
Annika Hult, Trade Director North Sea bij Stena Line

“Zo af en toe kom je in politiek Den Haag een verhaal tegen dat écht indruk maakt. Een verhaal dat blijft hangen. Het verhaal dat de oprichter van Mercy Ships, de heer Don Stephens, mij een paar maanden terug vertelde, is zo’n verhaal. Het begon met één ziekenhuisschip voor de allerarmsten. Nu, 40 jaar later, zijn maar liefst 2,5 miljoen mensen bereikt. Dat mag een wonder heten! Zulke verhalen inspireren ook mij als politicus om de handen uit de mouwen te steken: wat klein begint kan – met Gods zegen – uitgroeien tot iets van grote waarde en betekenis. Van harte gelukgewenst!”
Kees van der Staaij, fractievoorzitter SGP Tweede Kamer

“Al 40 jaar geven jullie mensen onvoorwaardelijke liefde en een nieuwe kans in het leven. Ik kan uit ervaring zeggen dat die impact onbeschrijfelijk is. Ik hoop dat ik me nog vele jaren mag inzetten voor jullie, en dat we voor nog veel meer mensen dat verschil mogen maken en zo Gods liefde uitdragen.”
Kirsten Alting, zangeres en ambassadeur voor Mercy Ships

“Sinds 2015 steunt de IHC Merwede Foundation het goede doel Mercy Ships door de reis- en verblijfskosten te dekken van IHC-medewerkers die als vrijwilliger willen werken tijdens de jaarlijkse onderhoudsperiode van de Africa Mercy. De afgelopen jaren hebben we IHC-medewerkers naar Durban, Zuid-Afrika en Las Palmas, Gran Canaria gestuurd. Vorig jaar kerst hebben veel IHC-medewerkers gekozen om hun kerstcadeau aan Mercy Ships te doneren. We zijn trotse partner van Mercy Ships en feliciteren hen met hun 40-jarig jubileum!”
IHC Merwede Foundation

Gefeliciteerd Mercy Ships met dit jubileum. Geweldig werk dat jullie doen! En dat wij dat in ons eigen 40-jarig bestaan regelmatig van dichtbij mogen zien en met jullie samenwerken, zoals onlangs nog in Madagaskar.
Moge God jullie werk ook in de toekomst zegenen, voor mensen voor wie er anders geen medische hulp zou zijn.
Adri van Geffen, directeur MAF Nederland

“Rabobank Rotterdam, al vele jaren betrokken supporter en partner, feliciteert Mercy Ships met haar 40-jarig bestaan!
Rabobank Rotterdam
Terug naar overzicht