Fietsen voor een glimlach

29-03-2016
Je zou het van te voren niet bedenken: een chirurg die besluit om duizenden kilometers te gaan fietsen over de hele wereld om geld op te halen. Dr. Tertius Venter wil zo veel mogelijk geld inzamelen om meer operaties mogelijk te maken op de ‘Africa Mercy’. Met de actie ‘Cycle Miles for Smiles’ wil hij in 2016 een tocht door Europa rijden. In mei 2016 zal hij door Groot-Brittannië, Nederland en België fietsen.

Dr. Venter is al meer dan 15 jaar actief als vrijwilliger bij Mercy Ships. Als plastisch chirurg heeft hij al veel mensen geholpen die leden aan misvormingen, zoals een gespleten lip of littekenweefsel van brandwonden. Met deze fietsactie wil hij kinderen ‘de glimlach op hun gezicht terugbrengen’. Dr. Venter heeft al velen patienten geholpen. Zo ook ook benjamine.
Bekijk hier haar video!

Steun hem met deze actie! Ga naar zijn site: cyclemilesforsmiles.org en help hem. Daar kun je ook zijn tocht volgen.

Tijdens zijn tour in Nederland zal hij verschillende presentaties houden.
Maandag 30 mei, 11:00 - Christelijke Hogeschool Ede bij opleiding Verpleegkunde
(Oude Kerkweg 100, 6717 JS Ede)
Dinsdag 31 mei, 18:30 - CMF Amstelveen.
(Immuanuel Church, De Ruyschlaan 147, Amstelveen)

Woensdag 1 juni, 20:00 - Koningskerk Rotterdam
Adres: Stieltjesstraat 30, 3071 JX Rotterdam

Speciaal voor gemeenteleden van de Koningskerk in Rotterdam en betrokkenen van Mercy Ships zal Dr. Tertius spreken over zijn werk op de Africa Mercy. Inloop is vanaf 19:30 met koffie en start om 20.00. Bent u van plan te komen? Laat het ons weten via communicatie@mercyships.nl.

Terug naar overzicht