Jarige Lloyd’s Register doneert 5000 euro

10-04-2018
Lloyd’s Register is 150 jaar actief in Nederland. Als strategisch partner mag Mercy Ships delen in de feestvreugde! Lloyd’s heeft een mooie gift gedoneerd van 5000 euro.

‘Celebrating 150 years Lloyd’s Register in the Netherlands by Passionately Partnering with Mercy Ships. We care, we share, we do the right thing! We are working together for a safer world’, sprak assistant specialist Tjark Jansen van Lloyd’s Register bij het overhandigen van de cheque.

Het jubilerende Lloyd’s Register heeft maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel staan. Als toonaangevende speler van consultancy, certificering- en classificeringsdiensten wil Lloyd’s Register Nederland op verschillende manieren een positieve impact hebben op de samenleving. In dat kader is Lloyd’s in 2018 een strategisch partnerschap aangegaan met Mercy Ships Holland (MSH).

Zee aan vrije dagen
Momenteel ligt er een mooie uitdaging voor de medewerkers van Lloyd’s in het jubileumjaar, namelijk om 150 vrije dagen te doneren aan MSH. Tijdens het jubileumfeest werd de campagne 'Zee aan vrije dagen' feestelijk gelanceerd. De directie trapte de campagne af en committeerde zich aan het doneren van een vrije dag. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk op het personeel.

Als vrijwilliger mee
Naast de vrije dagen-donatie hebben meerdere Lloyd’s Register-teamleden hun interesse getoond om als vrijwilliger te werken aan boord van 's wereld grootste ziekenhuisschip. Zij worden daartoe geïnspireerd door hun medewerker Nima Moin. Hij werkte vorig jaar tijdens de zomerdok-periode aan boord van de Africa Mercy. Ook dit jaar zal hij weer tijdens de onderhoudsperiode van de Afrika Mercy aan boord zijn. Dit keer wil hij zijn collega’s ‘meenemen’. De namen van zijn shirt dat hij op de foto draagt, zijn de namen van zijn collega’s. Lloyd’s Register is sponsor van Nima’s initiatief.

Wilt u ook meer informatie over onze actie ‘Zee aan vrije dagen’? Neem dan contact op met onze relatiemanager bedrijven: Ronald Hemerik, ronald.hemerik@mercyships.nl.  
Terug naar overzicht