Kinderclub De Regenboog haalt topbedrag op

13-04-2018
Smakelijke stroopwafels en lekkere rookworsten: de inwoners van Weesp en Driemond, diverse opa’s en oma’s, tantes en ooms, hebben er de afgelopen weken heerlijk van kunnen genieten. Kinderen van de kinderclub De Regenboog van de Protestantse Gemeente Weesp en Driemond kwamen met deze lekkernijen langs, allemaal voor het goede doel. Dat heeft het prachtig bedrag van 2760 euro voor Mercy Ships opgeleverd.

Bijzonder gedreven
Onze ambassadeur van Mercy Ships, Martha Rodenburg, gaf een presentatie op de kinderclub en nam de cheque in ontvangst. Zij vertelt: ‘De kinderen waren erg enthousiast. Ik was enorm verrast dat ze zo vol aandacht voor de presentatie waren. Ook de clubleiding was bijzonder gedreven.’ Ook maakten de kinderen mooie placemats voor ons ziekenhuisschip de Africa Mercy. Alle kinderen van De Regenboogclub: hartelijk dank!

Precies genoeg!
Martha maakte daarnaast nog iets opmerkelijks mee. ‘Als dank gaf ik alle kinderen van kinderclub De Regenboog een mooie sleutelhanger van Mercy Ships. Maar ik had er slechts 33. Toen ik bij de club aankwam, bleken er op dat moment precies 33 kinderen aanwezig te zijn! Onze Hemelse Vader werkt uiterst accuraat.’   
Terug naar overzicht