Zin in een nieuw avontuur?

16-09-2017
Plannen om ‘ooit’ eens aan boord te gaan? Volgend jaar een sabbatical? Bijna klaar met je studie? Overweeg eens om als vrijwilliger aan de slag te gaan op de Africa Mercy. Een waardevolle en onvergetelijke ervaring! We geven je graag wat tips voor als je gaat plannen.

Medische vrijwilligers
In het voorjaar van 2018 worden de medische vrijwilligers ingepland voor augustus 2018 tot en met mei 2019 (de werkperiode in Guinee). Wil je een keer mee, dan is het nu de tijd om je aan te melden!

Technische/maritieme vrijwilligers
Nu aan boord van de Africa Mercy aan de slag in Kameroen? Of liever volgend jaar zomer (2018) op de Canarische Eilanden de handen uit de mouwen steken op de Africa Mercy voor een paar weken? Informeer naar de mogelijkheden bij Marianne Huurman (marianne.huurman@mercyships.nl).

Algemene functies
Wil je graag eens mee aan boord? Er zijn mogelijkheden vanaf mei 2018, als het seizoen in Kameroen wordt afgerond, er gevaren gaat worden naar de Canarische Eilanden en (na weer een vaartocht) het seizoen in Guinee van start gaat. Lees hier meer over het aanmelden.

Vragen? Hier vind je alle FAQ’s!
Terug naar overzicht