fbpx

Mercy Ships heeft JOU 100% nodig

Jouw beroepsvaardigheden & jouw kwaliteiten als persoon. Word vrijwilliger aan boord van een van onze ziekenhuisschepen en maak samen met ons het verschil in het leven van onze patiënten.

Je zei altijd: ‘Op een dag…’

Laat vandaag die dag zijn.


Je zei altijd: ‘Op een dag…’

Laat vandaag die dag zijn.


Heb jij altijd al een keer jouw unieke talenten en vaardigheden willen gebruiken om verschil te maken in de wereld? Dan hebben we een kans voor je. Het werk van Mercy Ships raakt het leven van vele mensen – patiënten, families en vrijwilligers. Werken bij Mercy Ships is een unieke ervaring waarbij je persoonlijk en op professioneel gebied kunt groeien. Wij zoeken mensen zoals jij om met ons mee te doen.

Wil jij meer weten? Klik dan nu op de stempel hieronder en meld je aan voor meer info!


De professionele & de persoonlijke JOU

De community aan boord van onze ziekenhuisschepen is uitzonderlijk. Onze vrijwillige bemanning van over de hele wereld brengt haar unieke vaardigheden en levenservaring mee om de mensen te dienen die geen perspectief hebben op medische zorg.

De verpleegkundige die haar muzikale vaardigheden inzet om een lach op het gezicht van een kind te toveren dat veel pijn heeft na een operatie. Een loodgieter die in zijn vrije tijd een spalk knutselt voor een patiënt, waardoor hij uiteindelijk beter kan lopen.

Werken bij Mercy Ships gaat om zoveel meer dan je beroep. Het gaat om JOU: zowel je professionele vaardigheden als je persoonlijkheid maken het verschil.

Maak het verschil en verander levens aan boord van onze ziekenhuisschepen.

De Professionele & De Persoonlijke JOU

De ervaring van je leven roept

Klik op de video om te ontdekken hoe het is om vrijwilliger te zijn aan boord van een van onze schepen.


De ervaring van je leven roept

Klik op de video om te ontdekken hoe het is om vrijwilliger te zijn aan boord van een van onze schepen.


40 jaar hoop en genezing

Mercy Ships brengt sinds 1978 hoop en genezing naar mensen die geen toegang hebben tot medische zorg. Onze ziekenhuisschepen zijn gevuld met vrijwillige artsen, verpleegkundigen en diverse andere bemanningsleden. Jaarlijks maken zij voor duizenden patiënten chirurgische zorg mogelijk. Daarnaast trainen zij lokale professionals in de nieuwste medische praktijken, om overal waar we komen de gezondheidszorg te verbeteren. Dankzij de gebeden en trouwe steun van vele betrokkenen konden we al meer dan 2 miljoen mensen bereiken. Onze vrijwilligers vervullen een centrale rol in die missie, en voor iedereen is een plek aan boord.

Ben jij klaar om jouw plek aan boord te vinden?


Waarom een schip?

Ongeveer 50 procent van de wereldbevolking woont dichtbij de kust. Daarom zijn onze drijvende ziekenhuizen een effectieve manier om mensen in medische nood te bereiken.

Waarom Afrika?

In sub-Sahara Afrika zijn slechts 2 artsen per 10.000 inwoners. Veel mensen kampen met en overlijden aan aandoeningen die te verhelpen zijn.

Waarom jij?

Het vraagt diverse vaardigheden om een ziekenhuisschip te runnen. Als jij een betekenisvol verschil wilt maken in het leven van anderen – en dat van jezelf – dan zien we ernaar uit om kennis te maken.


Meer dan 1.000 vrijwilligers gingen je voor

‘Het werk is geen dag hetzelfde. Het werken met mensen uit verschillende culturen is erg leuk, maar soms ook uitdagend.’
‘Het is een unieke ervaring, een voorrecht om dit te doen. Iedereen werkt er vrijwillig, zowel medisch als niet-medisch personeel en niemand kan hier werken zonder de ander.’
‘Het is echt intrigerend om te zien hoe zoveel mensen aan boord samenwerken, terwijl ze uit veertig verschillende landen komen, ieder met zijn eigen cultuur en gewoontes. Om dit te zien en zelf mee te maken was erg gaaf!’

Klaar om de reis van je leven te beginnen?

Deze dingen zijn goed om alvast te weten:

  • Wanneer je je aanmeldt, krijg je een eigen contactpersoon die je door het proces heen helpt
  • De community aan boord is levendig en internationaal. De voertaal is Engels, dus het beheersen van die taal is een vereiste

Klaar om de reis van je leven te beginnen?

Deze dingen zijn goed om vast te weten:

  • Wanneer je je aanmeldt, krijg je een eigen contactpersoon die je door het aanmeldproces heen helpt
  • De community aan boord is levendig en internationaal. De voertaal is Engels, dus het beheersen van die taal is een vereiste


Meld je aan voor meer informatie

Mogen we cookies gebruiken?

Lees meer in onze privacyverklaring of pas uw voorkeuren aan.

Privacyverklaring | Sluiten