Schrijf je vrijblijvend in voor meer informatie.

Wat gebeurt er als ik me inschrijf?

Als je jouw e-mailadres aan ons doorgeeft, ontvang je een korte serie e-mails waarin we je de belangrijkste aspecten van vrijwilligerswerk bij Mercy Ships uitleggen. Daarbij nodigen we je graag uit om een informatieavond bij te wonen wanneer je klaar bent voor de volgende stap. Daarnaast kan het zijn dat een van onze recruiters je een persoonlijke e-mail stuurt wanneer we een (urgente) vrijwilligersfunctie hebben die mogelijk bij je past.

Hoe gaat Mercy Ships met mijn gegevens om?

We gebruiken je gegevens alleen om je te e-mailen over mogelijk vrijwilligerswerk bij Mercy Ships. Als blijkt dat dit (op dit moment) niet bij je past: geen probleem, je zit nergens aan vast en kunt je altijd uitschrijven onderaan iedere mail. Meer informatie over hoe we met je gegevens omgaan lees je in onze privacyverklaring.

Over Mercy Ships

Elk jaar overlijden 17 miljoen mensen omdat ze niet of niet op tijd de zorg kregen die ze nodig hadden. Wij vinden dat ieder mens recht heeft op goede zorg.

Ziekenhuisschepen

Sinds 1978 zet Mercy Ships zich in om veilige medische zorg te brengen naar mensen die daar geen toegang tot hebben. Op en rond onze ziekenhuisschepen bieden we gratis operaties, trainen we lokaal medisch personeel en werken we samen met lokale klinieken.

Hoop en genezing brengen

Onze schepen zijn gevuld met vrijwillige artsen, verpleegkundigen en vrijwilligers in meer dan 100 andere functies. Zij zetten zich samen in om zorg mogelijk te maken voor de allerarmsten en zo hoop en genezing te brengen.

Mercy Ships Holland