Anika Boersma

Functie aan boord: Verpleegkundige

Hoi!

Mijn naam is Anika Boersma, 25 jaar en woonachtig in Amersfoort. Ik werk in het UMCU op de verpleegafdeling MDL & nefrologie en op de polikliniek nefrologie als (transplantatie)verpleegkundige. Een hele mooie, fijne baan! Maar ik heb vanaf jongs af aan al de ambitie om als verpleegkundige aan de slag te gaan bij Mercy Ships dus ik ben erg blij dat het nu zover is 🙂

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn familie en vrienden. Ik ga al die fijne mensen dan ook erg missen maar ben ook benieuwd naar het community leven op het schip! En ik hoef niet iedereen te missen want mijn tweelingzus en huisgenootje zullen (gedeeltelijk) dezelfde tijd als ik werkzaam zijn op de Global Mercy!

Tijdens mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik 4,5 maand in Suriname stage gelopen en daar heb ik heel erg genoten van het leven in een ander land en een andere cultuur. Ik kijk ernaar uit om weer zo’n bijzondere tijd te gaan beleven. En dan dit keer terwijl ik wat goeds terug kan doen voor anderen! Ik heb veel zin om aan de slag te gaan, mensen te ontmoeten en te groeien in mijn geloof en mijn werk.

Natuurlijk zijn er aan deze maanden ook kosten verbonden zoals vliegtickets, malariatabletten etc. Ik heb dit er allemaal voor over maar een financiële bijdrage is natuurlijk altijd welkom. Als u mij financieel wilt ondersteunen dan kan dit door te klikken op onderstaande knop ‘Steun deze bemanning’.

Een gift overmaken kan ook via onderstaande gegevens:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
Belangrijk om erbij te vermelden:
Anika Boersma + #6266

Ik ben heel dankbaar voor elke bijdrage!

Mijn ervaringen in Sierra Leone wil ik gaan delen via PolarSteps. Als je het leuk vindt een inkijkje te krijgen in mijn leven op de Global Mercy dan kan je dit volgen via onderstaande link:

Volg me op mijn reis ‘Sierra Leone 2023 🇸🇱‘ via https://www.polarsteps.com/AnikaBoersma2/8596119-sierra-leone?s=08b49603-18db-43a0-bfaa-36ef2b74d7ee

Ja, ik steun Anika Boersma

Blogs

Sponsoracties