Doe mee als fonds

Overweegt u om met uw fonds een bijdrage te leveren aan het werk van Mercy Ships? Dat kan op allerlei manieren. Help Mercy Ships bijvoorbeeld door het delen van kennis en expertise, publicatiemogelijkheden en/of door financiële steun. De volgende organisaties gingen u onder andere voor: Beter Uit Hulpfonds, CMF Nederland, Stichting Den Brinker, New Life Holland Aid Foundation en Stichting Newbornlife Nederland.

Heeft u vragen of wilt u overleggen over de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Anton van Houdt

Relatiebeheerder Stichtingen & Fondsen
anton.vanhoudt@mercyships.nl
+31642218706

Doe mee

 • Steun Mercy Ships financieel

  Om ons levensveranderende werk te kunnen blijven doen is uw steun hard nodig. Als fonds kunt u diverse onderdelen van Mercy Ships financieel ondersteunen: de algemene doelstelling, specifieke projecten, het nieuwe schip en projecten als  trainingsprogramma’s.

 • Sponsor een operatiekamer

  Als fonds bieden wij u de mogelijkheid om een ruimte op het nieuwe schip te ‘adopteren’, zoals bijvoorbeeld een operatiekamer, ziekenzaal of personeelshut. Met deze naming opportunities doet u als fonds een financiële bijdrage voor één specifieke ruimte, die vervolgens de naam van uw fonds krijgt als waardering voor uw steun.

 • Draag bij met uw expertise

  Heeft uw fonds expertise op het gebied van medische zorg, techniek of maritieme zaken? Wij maken dankbaar gebruik van uw kennisbijdrage voor onze programma’s! Laat ons weten waar uw kennis ligt en hoe u zou willen bijdragen, dan ontdekken we met elkaar wat de mogelijkheden zijn.

 • Kies zelf een concept

  Heeft u een creatief idee of concept in gedachten waarmee uw fonds Mercy Ships kan steunen? Wij staan open voor al uw ideeën en stemmen onze acties graag af op uw wensen. We gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te verkennen en uw idee om te zetten in maatwerk.