Word SHIPmate

Maak samen met ons medische zorg mogelijk voor de allerarmsten

Mercy Ships zoekt SHIPmates!

Mercy Ships vaart met het ziekenhuisschip Africa Mercy naar de armste landen in Afrika om daar medische zorg mogelijk te maken door training en operaties. Op dit moment is ons tweede schip, de Global Mercy, inmiddels ook in de vaart. Op termijn willen we met twee schepen dubbel zoveel impact hebben. Word SHIPmate en steun de schepen voor een werkperiode van 12 maanden! Zo geeft u duizenden mensen weer hoop op een nieuwe toekomst! Vanaf 10 euro per maand ontvangt u als welkomstcadeau een speelgoedversie van de Africa Mercy (zolang de voorraad strekt).

Logo SHIPmate

Welkomstcadeau SHIPmate

Word nu SHIPmate en ontvang de Africa Mercy in bouwblokjes bij een bijdrage vanaf 10 euro per maand. Het speelgoedbootje geeft een leuk en tastbaar beeld van waar uw bijdrage naartoe gaat.

Aanmelden als SHIPmate

1Bedrag
2Gegevens
3Bank
4Overzicht
  • Ja, ik word SHIPmate!

  • Uw eerste maandelijkse bijdrage rondt u zo dadelijk veilig af via iDEAL. Uw IBAN hebben wij nodig voor het aanmaken van de incasso voor de daarop volgende maanden.

Over uw machtiging

Door het formulier te versturen en uw eerste bijdrage over te maken via iDEAL, machtigt u Mercy Ships Holland het bedrag maandelijks van uw rekening af te schrijven. Uw machtiging geldt voor een jaar.

  • U steunt Mercy Ships voor een jaar als SHIPmate
  • U zorgt ervoor dat het schip kan blijven varen en we medische zorg mogelijk maken in Afrika
  • Na ieder jaar krijgt u de mogelijkheid om nog een werkperiode te steunen
  • Vanaf 10 euro per maand ontvangt u gratis een lego-versie van de Africa Mercy als welkomstcadeau

Wat u mogelijk maakt als SHIPmate

Bekijk de video om te zien wat we gedurende een werkperiode gewoonlijk kunnen realiseren. Als SHIPmate maakt u dit bijzondere werk mede mogelijk.

De impact van 40 jaar Mercy Ships

100.000+

Gratis operaties uitgevoerd

43.000+

Gezondheidswerkers opgeleid

590+

Havens bezocht in 74 landen