Word SHIPmate

Maak samen met ons medische zorg mogelijk voor de allerarmsten

Mercy Ships zoekt SHIPmates!

Mercy Ships vaart met het ziekenhuisschip Africa Mercy naar de armste landen in Afrika om daar medische zorg mogelijk te maken door training en operaties. Op dit moment is ons tweede schip, de Global Mercy, in de vaart. Op termijn willen we met twee schepen dubbel zoveel impact hebben. Word SHIPmate en steun de schepen voor een werkperiode van 12 maanden! Zo geeft u duizenden mensen weer hoop op een nieuwe toekomst!

Logo SHIPmate

SHIPmate: hoe werkt het?

  • Als SHIPmate steunt u het werk van Mercy Ships voor een jaar. Hierna kunt u uw lidmaatschap opzeggen. Zonder tegenbericht loopt uw steun door.

  • In een werkperiode, die een jaar duurt, voeren wij duizenden levensreddende operaties uit en trainen we honderden lokale medische professionals

  • U als SHIPmate zorgt ervoor dat het schip kan blijven varen en dat we medische zorg mogelijk maken in Afrika met de inzet van meer dan 1.000 vrijwilligers

  • Na ieder jaar krijgt u de mogelijkheid om nog een werkperiode te steunen

  • Steun ons werk voor minimaal 10 euro per maand en u ontvangt gratis een speelgoedbootje van de Africa Mercy als welkomstcadeau (zolang de voorraad strekt!)

Doet u mee?

Wat u mogelijk maakt als SHIPmate

Bekijk de video om te zien wat we gedurende een werkperiode gewoonlijk kunnen realiseren. Als SHIPmate maakt u dit bijzondere werk mede mogelijk.

Welkomstcadeau SHIPmate

Word nu SHIPmate en ontvang de Africa Mercy in bouwblokjes bij een bijdrage vanaf 10 euro per maand. Het speelgoedbootje geeft een leuk en tastbaar beeld van waar uw bijdrage naartoe gaat.

De impact van 40 jaar Mercy Ships

100.000+

Gratis operaties uitgevoerd

43.000+

Gezondheidswerkers opgeleid

590+

Havens bezocht in 74 landen