Doe mee als bedrijf

Bedrijven en Mercy Ships

Uit onderzoek blijkt dat werknemers het waarderen wanneer hun werkgever ‘iets terugdoet’, en dat klanten graag zaken doen met bedrijven die een positief verschil maken in de wereld. Mercy Ships werkt wereldwijd al meer dan 40 jaar met diverse bedrijven samen bij het realiseren van directe medische ondersteuning in ontwikkelende landen, naast training van professionals in de gezondheidszorg.

Contactpersonen voor bedrijven

Onze relatiebeheerders staan u graag te woord.

Ben Kok

Hendrik-Jan Groeneveld

Ger van Burik

Mogelijkheden van partnerschap

Mercy Ships biedt bedrijven graag een passende manier om invulling te geven aan hun beleid op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Neem contact op met één van onze relatiemanagers om vrijblijvend de mogelijkheden van partnerschap te bespreken.

Word lid van The Mercy Ships Network

The Mercy Ships Network is een landelijk netwerk van enthousiaste ondernemers welke betrokken zijn bij het werk van Mercy Ships. Samen zetten wij ons in voor het werk en de projecten van Mercy Ships en ondersteunen de missie en visie.

Steun projecten van Mercy Ships

Maak zelf een keuze voor een bij uw bedrijf passend project, zoals bijvoorbeeld bepaalde operaties, trainingen of scheepsonderhoud.

Geef Mercy Ships bekendheid

Draag bij aan de bekendheid van Mercy Ships door ons te vermelden op uw website, in uw personeelsmagazine of andere uitingen.

Sponsor materialen

Van tandpasta tot airco’s, van meetsystemen tot brillen: er is heel wat voor nodig om een groot schip met meer dan 400 vrijwilligers te bevoorraden.

Breng ons onder de aandacht bij medewerkers

Vraag een presentatie aan, moedig medewerkers aan om als vrijwilliger mee te gaan, of initieer een actie waarbij medewerkers bijvoorbeeld hun kerstpakket of vakantiedagen kunnen doneren.

Bedrijvennieuwsbrief PartnerSHIPS

Vier keer per jaar verschijnt de digitale nieuwsbrief ‘PartnerSHIPS’, speciaal bedoeld voor zakelijke relaties en geïnteresseerden. Meld u nu aan en blijf op de hoogte van relevant nieuws, evenementen en interessante ontwikkelingen voor bedrijven.

Meld u aan voor de PartnerSHIPS

Komende activiteiten

  • Voorjaar 2022
  • Ondernemersevent op de Global Mercy
  • Aanvang: NTB
  • Locatie: Rotterdam

Onze partnerbedrijven

We zijn dankbaar voor de steun en betrokkenheid van onze zakelijke partners. Dankzij hun support – op vele manieren – wordt de impact van ons werk vergroot.