Steun Mercy Ships met een nalatenschap

Geef zorg door. Laat hoop na.

Misschien heeft u er wel eens over nagedacht, nalaten aan Mercy Ships. Wat wilt u dat er met uw vermogen gebeurt als u er straks niet meer bent? Steeds meer mensen kiezen ervoor om Mercy Ships op te nemen in hun testament. Elke gift, klein of groot, waarderen wij bijzonder. Door (een deel van) uw erfenis te schenken aan Mercy Ships zorgt u ervoor dat kinderen en volwassenen toegang kunnen krijgen tot medische zorg. Uw gift heeft dan een blijvende invloed!

Waarom nalaten aan Mercy Ships?

Voor ons is een ziekenhuisbezoek heel vanzelfsprekend. Maar voor meer dan vijf miljard mensen op aarde is dit niet het geval. Er is geen geld voor, er zijn geen artsen in de buurt, of de zorg is gewoon niet veilig.

Met de inzet van twee ziekenhuisschepen en honderden professionele vrijwilligers biedt Mercy Ships gratis chirurgische zorg aan de allerarmsten en kwetsbaren van deze wereld. Mensen die soms al jaren rondlopen met aandoeningen die goed te behandelen zijn, krijgen een levensveranderende operatie. Daarnaast worden lokale gezondheidswerkers getraind zodat zij hun land kunnen dienen.

Op deze manier worden er duizenden levens veranderd. Dit werk kunnen we voortzetten met hulp van donateurs, zoals u. Wilt u hieraan bijdragen door iets bijzonders na te laten? Steun Mercy Ships met een nalatenschap. Zo geeft u goede, veilige zorg door en laat u hoop op een nieuwe toekomst na.

Ik zou zeggen: uw geld kan niet beter besteed worden nadat u er niet meer bent.

Maria Tuinier nam Mercy Ships op in haar testament

Hoe werkt een nalatenschap aan Mercy Ships?

Er zijn verschillende manieren om uw nalatenschap vorm te geven. De twee meest voorkomende vormen zijn een erfstelling en een legaat. In dit artikel geven we meer uitleg over wat er bij komt kijken om een goed doel zoals Mercy Ships op te nemen in uw testament.

Vraag onze brochure over nalaten aan

Wilt u alle informatie nog eens rustig doornemen? Speciaal voor u hebben we de gratis brochure ‘Geef zorg door. Laat hoop na’ ontwikkeld. Vraag vandaag nog vrijblijvend de brochure aan, en ontdek waarom en hoe u samen met Mercy Ships een blijvend verschil kunt maken.

Mercy Ships Holland

Contact rond nalatenschappen

Wilt u liever persoonlijk uw wensen met iemand bespreken? Neemt u dan gerust contact op met ons via info@mercyships.nl of 010-4102877.

Zij namen Mercy Ships op in hun testament

Bekijk deze video om te ontdekken waarom Maria Tuinier en Marten Sissing iets willen nalaten aan Mercy Ships.

Mercy Ships stelt er het hoogste belang in om zorgvuldig om te gaan met u als testateur of legataris. Fondswervende instellingen moeten zich houden aan wet- en regelgeving van de overheid. Mercy Ships Nederland onderschrijft de Code Nalaten zoals deze is opgesteld door de Commissie Code nalaten in opdracht van Nederland Filantropieland. Lees hier de Code Nalaten