Annemerijn Homan

Functie aan boord: Eetzaalmedewerker

Hey! wat leuk dat je op mij hebt geklikt.
Ik ben Annemerijn Homan, 25 jaar en woon sinds mijn studie in Ede. In november zal ik aan boord gaan van de Global Mercy. Eerst als medewerker in de dining room en vanaf Januari als pre-school teacher.

In 2020 ontdekte ik in Senegal het bestaan van Mercy Ships. De Africa Mercy lag op dat moment in Dakar en ik kreeg met mijn zusje en ouders de kans om rondgeleid te worden. Ik was al bezig met de pabo, het was voor mij toen een leuke ontdekking dat er dus een school aan boord was. In gesprek met vrijwilligers aan boord kwam ik erachter dat dit misschien iets voor mij was.

In 2022 was ik in Rotterdam toen de Global Mercy binnenkwam, op het moment dat ik het schip zag kreeg ik weer een gevoel dat mij tot actie heeft gebracht. En nu gaat het avontuur echt beginnen!

Van kleins af aan zeg ik al dat ik leerkracht wil worden en de mensen in de ‘arme landen’ wil helpen. Ik denk dat werken op Mercy Ships de perfecte combinatie is van mijn passie en het bijdragen aan de zorg in landen die dit nodig hebben. Ik heb ontzettend veel zin in deze uitdaging!

Als je mijn ‘reis’ wilt volgen dan kan dat via mijn nieuwsbrief of instagram:

Mocht je mij financieel willen ondersteunen dan kun je een gift overmaken naar:

NL75 ABNA 0411 4677 78
T.n.v. Mercy Ships Holland
O.v.v. #6265 + Annemerijn Homan

Of klik op de knop: ‘Steun deze bemanning’.
Heel erg bedankt alvast voor jullie steun!

Ja, ik steun Annemerijn Homan

Blogs

Sponsoracties