Christine van Oordt

Functie aan boord: Dining Room

Hallo!

Graag stel ik mij voor. Mijn naam is Christine van Oordt, ik ben 20 jaar oud en woon in Amersfoort. Op 22 oktober is het zover, dan ga ik voor drie maanden met Mercy Ships naar Sierra Leone!

Wat doet Mercy Ships?

Mercy Ships is een medische hulporganisatie die met twee ziekenhuisschepen gratis zorg biedt in Afrika. Elk jaar overlijden 16,9 miljoen mensen door gebrek aan veilige, chirurgische zorg. Niet alleen biedt Mercy Ships gratis zorg, maar leiden ze ook lokale bevolking op. Hun missie: ‘We streven ernaar het voorbeeld van Jezus te volgen, en hoop en genezing te brengen naar de vergeten armen’

Ik ga aan boord van de Global Mercy als medewerker in de dining room. Ik kijk ernaar uit om mensen met verschillende culturen, normen en waarden te ontmoeten om samen God praktisch te mogen dienen in Afrika.

Vind je het leuk om mijn reis te volgen? Dat kan! Via deze link.

Financiële ondersteuning

Mercy Ships biedt gratis zorg. Dus als vrijwilligster bekostig ik alles zelf. Denk aan de vliegreis, vaccinaties,  kost en inwoning. Als je mij financieel wil ondersteunen zou dat heel fijn zijn! Dit kan door te klikken op de knop ‘Steun deze bemanning’ op deze pagina. Of door je gift over te maken naar onderstaande bankrekening:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v. Mercy Ships Holland
o.v.v #6339 Christine van Oordt

LET OP: het is belangrijk om de o.v.v goed in de omschrijving te vermelden  i.v.m. de juiste toewijzing van de gift. Mercy Ships is een ANBI, giften zijn dus aftrekbaar van de belasting.

Kaartje sturen

Wil je een kaartje sturen? Dat kan! Stuur het naar het onderstaande adres:

Global Mercy
Christine van Oordt
PER CREWMAIL
p/a Mercy Ships Holland
Ridderkerkstraat 20
3076 JW Rotterdam

Alvast heel erg bedankt!

Liefs,
Christine

Ja, ik steun Christine van Oordt

Blogs

Sponsoracties