Elise Bosman

Functie aan boord: Physical Education & Technology Teacher

Hi!

Mijn naam is Elise, ik kom uit Hazerswoude-Dorp. In juli 2024 studeer ik af aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding, en in augustus 2024 mag ik aan boord gaan van de Global Mercy als gymdocent!

Ik kijk ernaar uit op reis te gaan naar Sierra Leone, en op het schip zoveel nieuwe mensen te ontmoeten. Wat ik in elk geval meeneem zijn mijn sportkleren, spelletjes en mijn e-reader.

Toen ik een jaar of 10 was en er op de basisschool iemand kwam vertellen over Mercy ships in de klas is het idee om ooit aan boord te gaan geplant. Toen ik er een paar jaar geleden achter kwam dat er aan boord van het schip ook een school was die op zoek was naar een gymdocent ben ik in het laatste jaar van mijn opleiding gaan solliciteren. Ik ben enthousiast over de missie van Mercy Ships en ben dankbaar dat ik met het inzetten van mijn eigen gaven en talenten hieraan een bijdrage mag leveren. Bijzonder hoe zoveel levens ten goede veranderd worden met gratis operaties die in Nederland vanzelfsprekend zijn.

Ik ben ontzettend blij dat ik komend jaar mag gaan bijdragen aan het onderwijs op de Mercy Ships Academy! Een hele nieuwe context, maar wel een van de meest bijzondere scholen waar ik ooit van heb gehoord. Ik ga gymlessen verzorgen voor alle leerlingen op de Academy van 4 tot 18 jaar oud. Bijzonder dat ik zo ook het waardevolle werk voor en met patiënten mede mag faciliteren, door kinderen van andere vrijwilligers te voorzien van onderwijs.

Om de operaties in het ziekenhuis gratis te kunnen bieden is het werk op het schip vrijwillig. Wil je mij financieel steunen? Dat zou ik erg waarderen! Het kan via de knop ‘Steun deze bemanning’ of via de volgende gegevens:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #6731 + Elise Bosman

Ja, ik steun Elise Bosman

Blogs

Sponsoracties