Familie Bastiaan

Functie aan boord: Eerste Officier en Primary Caregiver

Beste vrienden, we zijn verheugd om jullie te vertellen dat wij weer gaan werken voor Mercy Ships! En deze keer niet alleen Daniel en Carolyn, maar met het hele gezin. Iets wat al een tijdje onze wens was…de mensen in Afrika en de gemeenschap op het schip te dienen.

Half juli vliegen we naar het internationaal hoofdkantoor in Texas (USA) om bekend te worden met de organisatie.    Dit zal ons helpen om beter voorbereid aan boord te komen en alvast kennis gemaakt te hebben met andere mensen met wie we gaan samen werken.

Na afloop van deze 2 weken vliegen we naar het schip de “Africa Mercy” in Madagaskar.

Daniel zal gaan werken als Eerste officier, Carolyn als Primaire Caregiver voor onze jongste zoon Jozua (2). Anna (bijna 9), Abel (7) en Esther (6) zullen op het schip naar school gaan. De kinderen vinden het nu wel spannend worden!      Aan de ene kant vinden ze het lastig om afscheid te nemen van familie, vriendjes en vriendinnetjes, en aan de andere kant kijken ze ernaar om naar Afrika te gaan!

We ervaren dat dit de juiste weg is om te bewandelen. Samen met de Heer en het gezin. Toch willen we u vragen om voor ons te bidden, want zonder Hem kunnen we niets doen. Ons doel is om de armste van Madagaskar te helpen en het Goede Nieuws van Jezus Christus te verspreiden. Dit is meer dan alleen medische zorg; het is een missie van Hoop en Genezing met liefde voor onze medemensen. Wij hopen ook dat het ziekenhuisschip zal functioneren als een baken van licht voor mensen die op zoek zijn naar genezing.

Zoals u zich misschien wel kan voorstellen, moet er de komende 2 maanden nog veel geregeld worden. We gaan tenslotte emigreren.

Het is gebruikelijk dat vrijwilligers zo veel mogelijk zelf donaties ophalen om hun reis(en) en dagelijkse kosten te dekken. U kunt hierbij denken aan zorgverzekeringen (keer 6!), vaccinaties, paspoorten, een nood vlucht en vrije tijd.

Als u ons wilt steunen kunt u dit doen door de ‘Steun deze bemanning’ knop op deze pagina of eenmalige of maandelijkse giften over te maken naar:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #2496 + Daniel en Carolyn Bastiaan

Giften aan ons via Mercy Ships worden door de belastingdienst gezien als giften aan een ANBI.

Wij hopen van u te horen en dat u met ons wilt meereizen! Volg ons ook op www.polarsteps.com/Bastiaanfamily

Ja, ik steun Familie Bastiaan

Blogs

Sponsoracties