Jannietha Kramer

Functie aan boord: Verpleegkundige


Jannietha Kramer

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina!

Jaren terug bezocht ik als kind de Anastasis (één van Mercy Ships’ eerdere schepen) in Rotterdam. Wat ik toen zag is me bijgebleven: een wereld van medische zorg voor de allerarmste. Het vormde mij in de keuze voor mijn beroep en levensloop. Na lange tijd van uitkijken, kan ik gaan doen wat ik toen al wilde: bringing hope and healing to the forgotten poor. Graag stel ik mij aan je voor.

Ik ben Jannietha Kramer, 26 jaar. In mijn dagelijks leven werk ik in het ziekenhuis als verpleegkundige op de afdeling chirurgie. Het helpen van andere mensen, mijn talenten in dienst stellen van God, is mijn levensdoel geworden. Daarom ben ik verpleegkundige geworden en dat werk doe ik met veel plezier. Het is altijd mijn droom gebleven: verpleegkundige zijn voor mensen die de hulp zo hard nodig hebben, maar zelf geen toegang hebben tot medische zorg.

Voor tien maanden werk ik in Senegal, eerst op de Africa Mercy en daarna op de Global Mercy. Bringing hope and healing. Mijn taak als verpleegkundige is gericht op healing, maar als persoon mag ik getuigen van Gods liefde voor deze mensen. Dat geeft de hope! Wat een geweldig werk.

Wil jij mij in dit werk ondersteunen?

De medische zorg is gratis voor onze patiënten, daarom betalen wij als vrijwilligers een maandelijkse bijdrage. Wil je mij hierin ondersteunen? Dat kan op verschillende manieren:

  • Ik ben afhankelijk van giften, om het werk aan boord te kunnen doen. Wil je een bijdrage leveren? Dit kan rechtstreeks via de oranje button rechts op deze pagina (steun deze bemanning).
  • Ik weet mij afhankelijk van God. Daarom is het nog belangrijker dat je voor mij en het werk van Mercy Ships bidt.

Je kunt ook jouw gift zelf overmaken met de volgende gegevens:

Let op: het is belangrijk om de o.v.v. (#5609 Jannietha Kramer) goed te omschrijven, i.v.m. de juiste toewijzing van de gift.

IBAN: NL 75 ABNA 04 11 46 77 78
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v. #5609 Jannietha Kramer

Contact houden?

Op deze website geef ik regelmatig een update over het werk en leven aan boord d.m.v. een blog. Automatisch een mailtje ontvangen bij een nieuwe blog? Schrijf je hiervoor in door rechts te klikken op ‘blijf op de hoogte’.

Ik vind het leuk om reacties te ontvangen en op de hoogte te blijven van het leven in Nederland. Een reactie kun je achterlaten onderaan de blog. Verder ben ik ook per mail bereikbaar: janniethakramer@live.nl

Iets versturen per post? Leuk! Dat kan via:

Jannietha Kramer
PER CREWMAIL
p/a Mercy Ships Holland
Ridderkerkstraat 20
3076 JW Rotterdam

Een pakketje? (duurt een paar weken)
Jannietha Kramer
PER CONTAINER
p/a Mercy Ships Holland
Ridderkerkstraat 20
3076 JW Rotterdam

Ja, ik steun Jannietha Kramer

Blijf op de hoogte van Jannietha Kramer

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Blog 1: voorbereidingen

BLOG 1 – VOORBEREIDINGEN 4 november 2021, na een lange periode van wachten was daar eindelijk bericht uit Texas met een aanbod: 10 maanden als verpleegkundige te mogen werken op beide schepen van Mercy Ships. Dit kon ik natuurlijk niet afslaan en sindsdien is het voorbereiden begonnen. Want dat er een hoop geregeld moet worden,…

Mogen we cookies gebruiken?

Lees meer in onze privacyverklaring of pas uw voorkeuren aan.

Privacyverklaring | Sluiten