Martine de Rijke

Functie aan boord: Eetzaalmedewerker

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Ik ben Martine de Rijke, 23 jaar oud en woonachtig in Arnemuiden. Afgelopen juli heb ik mijn studie Social Work afgerond en ik werk nu met veel plezier op een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

17 oktober hoop ik naar Freetown te vliegen om daar voor zes maanden aan boord te gaan van de Global Mercy. Daar zal ik aan de slag gaan in de dining room. Ik kijk ernaar uit om deel te mogen uitmaken van het mooie werk dat Mercy Ships doet, ‘het voorbeeld volgen van Jezus, en hoop en genezing brengen naar de vergeten armen’.

Wil je mij ondersteunen?

Dit kan allereerst door gebed; door te bidden voor alle patiënten en vrijwilligers aan boord en de mogelijkheid om zorg te kunnen blijven bieden aan de allerarmsten van Afrika. Daarnaast kun je mij financieel ondersteunen. Dit kan via de knop ‘steun deze bemanning’ op deze pagina of door je gift over te maken naar onderstaand rekeningnummer. Vergeet hierbij niet de code 6305 en mijn naam te vermelden.

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #6305 + Martine de Rijke

Mocht je mij een kaartje willen sturen, dan kan dat:

Martine de Rijke – dining room
Mercy Ships – Global Mercy (crew mail)
Ridderkerkstraat 20
3076 JW Rotterdam

Liefs Martine

Ja, ik steun Martine de Rijke

Blogs

Sponsoracties