Odessa Reurink

Functie aan boord: Keukenmedewerker

Hoi  ik ben Odessa 28 jaar jong en ben aan boord van de Africa Mercy van 1 november 2023 tot en met 3 februari 2024.

Al lange tijd volg in Mercy Ships op sociaal media en heb de site rond gelezen uiteindelijke na dat ik zeker wist dat ik wou gaan heb ik mij twee jaar later definitief aangemeld en hier ben ik dan op het schip waar ik al zo lang heen wou.

Wat ga ik doen:
Ik heb mij aangemeld voor 3 maanden als keukenmedewerker, nog geen ziekenhuiservaring opgedaan, wat een vereiste is om in de zorg te werken ook was ik hier nog niet aan toe. Voor elke functie is minimale tijd om aan boord te moeten, zo deze functie paste het beste voor deze periode. Samen dat ik ook een klein beetje ervaring heb met werken op zaterdagen in een zelfservice restaurant genaamd La Place. Al zal ik nog een hoop te leren hebben. Op naar een nieuw avontuur, ik zie jullie volgend jaar wel weer. Dag hoor. 

Met vriendelijke groet,

Odessa

Ja, ik steun Odessa Reurink

Blijf op de hoogte van Odessa Reurink

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

We zijn er!

Na een lange reis zagen we dan eindelijk, vanuit de taxi de boot en zetten we onze voeten aan bord. Je merkt gelijk dat je in een fijne community binnen komt en worden gelijk veel handen geschud. na wat nacht rust hadden we de new crew oriëntatie en kregen we veiligheid instructies en een rondleiden…