Rhodé en Erik Jan Hoorn

Functie aan boord: Anesthesia Supervisor

Erik Jan, Rhodé, Yinthe en Tijmen (alias de familie Hoorn) gaan leven en werken op het ziekenhuisschip ‘Global Mercy’ in Afrika.

Mercy Ships geeft ons de kans een bijdrage te leveren aan de levens van mensen die nooit toegang hebben gehad tot een goede chirurgische behandeling. Door een gratis operatie kunnen ze weer meedoen in de samenleving. Door training ondersteunen we de opbouw van medische zorg. Als internationale christelijke organisatie helpt Mercy Ships mensen ongeacht ras, geslacht of levensovertuiging.

Als medewerkers aan boord bij Mercy Ships zijn we vrijwilliger. Zolang we daar werken hebben we daarom geen inkomen, en zijn we (deels) afhankelijk van giften. Wil je ons, en daarmee Mercy Ships, ondersteunen? We zijn op zoek naar in ieder geval 100 mensen die ons op verschillende manieren willen ondersteunen. Een zogenaamde ‘Club van 100’.

Voor de materiële ondersteuning hebben we samen met deskundigen en onze Thuisfrontcommissie een begroting gemaakt. Voor ons hele gezin hebben we ongeveer €3000 per maand nodig. We hopen dit met behulp van onze Club van 100 te realiseren. Als je ons financieel kunt/wilt ondersteunen zoeken we voor langere tijd:

  • 10 donateurs die ons steunen voor >€100 per maand
  • 15 donateurs die ons steunen voor €50 per maand
  • 30 donateurs die ons steunen voor €25 per maand
  • 45 donateurs die ons steunen voor €10 per maand

Het geld dat wij ontvangen spenderen wij aan onder andere levensonderhoud, verzekeringen en bijvoorbeeld reizen van en naar het schip.


Financiële ondersteuning

Klik op ‘Steun deze bemanning’ om ons financieel te ondersteunen. Ook kan je zelf (periodiek) geld overmaken, het bankrekeningnummer + onze persoonlijke code voor giften is:

NL 75 ABNA 0411 4677 78
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v.: 4840 Hoorn


Meer info, op de hoogte blijven of sociale media? Check onze website www.familiehoorn.nl

Ja, ik steun Rhodé en Erik Jan Hoorn

Blijf op de hoogte van Rhodé en Erik Jan Hoorn

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties