Rianne Bolks

Functie aan boord: Operatieassistent

Hallo allemaal!
Mijn naam is Rianne Bolks. Ik ben opgegroeid in Nijkerk en nu alweer een aantal jaar woonachtig in Nijmegen. In het dagelijks leven werk ik als operatieassistent, geniet ik ervan om met familie of vrienden af te spreken en breng ik graag tijd door op stal of in de natuur (bij voorkeur te paard, natuurlijk 😉).

Praktisch deel uit maken van operaties én mensen helpen, dat maakt het beroep operatieassistent zo leuk! Ik geloof dat God mij de gave heeft gegeven om te werken in de zorg. Uit dankbaarheid zou ik graag juist daar waar het extra nodig is, mijn steentje bijdragen.

Afgelopen april (2023) was ik voor het eerst mee met Mercy Ships. Wat een ervaring: Het schip, de mensen/vrijwilligers, de patiënten uit Senegal en Gambia.. Wat is er belangrijk en mooi werk verricht, en wat een dankbaarheid mochten we ontvangen! 

In januari 2024 hoop ik weer aan boord te gaan van de Global Mercy, dit keer voor een periode van 6 maanden in Sierra Leone. Spannend, maar ik zie er naar uit om weer deel uit te maken van een internationaal team en zorg te bieden aan mensen die het nodig hebben.

Mercy Ships biedt gratis zorg aan en is afhankelijk van giften en vrijwilligers. Daarom betalen wij, als vrijwilligers, ook een maandelijkse bijdrage en bekostigen we de reis volledig zelf. Mocht u mij financieel willen ondersteunen, hartelijk bedankt! Ook als u mij op andere wijze zou willen ondersteunen, zoals in gebed of meeleven, hartelijk bedankt!

Gift overmaken:
IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #6104 + Rianne Bolks

Of gebruik de oranje knop ‘Steun deze bemanning’ op deze pagina.

*De giften zijn aftrekbaar van de belasting, Mercy Ships heeft ANBI-status.

Mocht je een kaartje willen sturen? Erg leuk!
Global Mercy (GLM)
Rianne Bolks
PER CREWMAIL
p/a Mercy Ships Holland
Ridderkerkstraat 20
3076 JW Rotterdam

Ja, ik steun Rianne Bolks

Blijf op de hoogte van Rianne Bolks

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

26-02-2024 Sierra Leone

Freetown, Sierra Leone Hallo allemaal! Een update van mij, uit Sierra Leone. Inmiddels ben ik alweer 5 weken op de Global Mercy. Al snel voelde ik me weer thuis op het schip. Wat een bijzondere plek is het toch; zoveel verschillende mensen, uit zoveel verschillende landen. Mensen met passie voor de zorg, en liefde voor…